Alla inlägg under november 2008

IH

Av Becca - 17 november 2008 22:03

Hej säger en trött Rebecca som har ont i ryggen och dricker grönt te för att utrota finnskogen som växer i hennes annars ack så fina ansikte.


Ja eller vad ska man säga, åtmindstonde är det fint ibland. Men ah finnar får man kanske leva med.


Idag har jag vandrat omkring på skolan som en ko, jag hade sjukt ont, träningsverk alltså, i benen. Detta efter att jag gymmade i helgen. Har man inte tränat på två månader får det kanske konsikvenser... men nej det insåg inte Rebecca.


Annars har vi delat ut muffins till spin08a, dom blev glada tror jag :D muffinsarna som blev över attackerade vi och gluffsade i oss. Det var GOTT!


På idrotten hade Natalie en hip hop lektion, det var sjukt kul, Rebecca älskar dans och saknar dansen i hennes liv :/ Dock har jag inte tid för den... det är så sjukt sorgligt, börjar överväga att gör atid för den.


Kul var det iaf trots att jag var iförd allt annat är dnaskläder, och att jag insåg att mitt hår behöver kilppas!


Jajaja enough about that, jag är trött och jag ska dricka upp mitt te för att sedan sova.


Godnatt :)



Av Becca - 16 november 2008 11:23

Godmorgon säger jag efter lite sömn. Jag gick inte och la mig förän kl halv fem igår... varför?


Milla och Lisl kom på besök, vi köpte godis/naturgodis och såg på film. Jalla Jalla blev det, den får mig att må bra, jag diggar den jätte mycket och Torkel petterson är ju bara så bedårande i den filmen!!!!


Efter filmen så satt vi mest bara och drack te och diskuterade... Till klockan fyra. Men det är så det ska vara mina mysiga vänner, Lisl och Milla får mig alltid glad och ja dom är dom bästa!


Nu sitter jag här och funderar på att bädda sängen och kanaske fräscha till mig lite med tanke på att jag ska befinna mig hos Sänni om en och en halvtimma för bak...


Ja nu ska jag ordna till lite,


Tjing

Av Becca - 15 november 2008 19:08

Ja mina vänner och alla andra, Idol är inte mitt favorit program MEN det händer att jag tittar på det ibland.


Jag har absolut inte följt årets säsong. Men följa med i vad som händer i idol kan man ju göra ändå, via tidningar vill säga. Det är ju inte sällan man läser något om "Idol Anna" eller "Idol Martin" eller vad fan alla heter! Men less kan jag bli så jag skriker. Alla, ALLA som har blivit kända i Idol är döpta därefter, speciellt dom som inte gjort så bra ifrån sig efter Idol programmet som ex: Idol.... Ja jusste jag kommer inte ens ihåg vinnaren med rött hår :S men ta Idol Agnes som exempel. Dom som dock har jobbat sig ifrån Idolstämpeln heter numera bara: Sibel, Darin eller Markus Fagervall.


Men vem? som profesionell artist vill heter något i form av Idol Agnes?

Härregud... Men i vilket fall ska jag komma till punkten som jag tar upp i rubriken, eller snarare människan jag tar som rubrik. Johan Palm. Innan jag ens kollade på årets Idol hade jag hunnit läsa så mycket skit och skitkastande insändare i tidningarna om Johan Palm, så när jag väl skulle se människan sjunga förberedde jag mig på något tondövt och bedrövligt.


Det var dock helt fel av mig! VARFÖR kasta alla skit på Johan? han är ju hur bra som helst! HUR BRA SOM HELST! och jag är inte ironisk nu. Johan är inte som nån Alice eller som Robin Eriksson som tydligen stylats om också bara för att passa in på Idoljuryns lilla checklista på vad en artist är...


Nej Johan kör sitt race, han sjunger som ingen annan, OCH so WHAT om han är i målbrottet, alla killar kommer dit förr eller senare, och han sjunger ju sjukt bra nu så hur bra kommer han inte sjunga när han kommit ur målbrottet?!!!!!


SLUTA KASTA SKIT PÅ JOHAN! han heter också Johan Palm och det ska förbli hans namn, döps han om till IdolJohan då stämmer jag den som döpt om honom. För någon IdolJohan blir han aldrig, han är han, och han är sjukt bra på det. Till alla dom som också klagar på hans icke funna taktkänsla på scenen, men små vänner det är ju det han har, han RÖR sig till musiken efter vad han känner när han HÖR och FRAMFÖR musiken.


ÅH han är den mest orginella i Idol i år och jag diggar honom starkt. Han ska behålla sin stil, sitt konstiga jag, och sin musikaliska stil, för då tror jag helt ärligt han har chans att lyckas med en riktig karriär efter Idol. Och inte en karriär på smultronturnén som annordnas varje sommar och då turné ägarna skryter med att Idol Johan ska uppträda på deras show.


NEJ Johan det blir inte du, bara du är dig själv. Orginell är vad du är och det är vad man SKA vara för att lyckas inom yrken i media och sedan behålla sin status, jämför en riktig artist som Tingsek med någon? vem? NEJ jusste han är sig själv och tacka gudarna för det!.


En bestämd och Johan Palm stöttande RebiZ signing out!


Johan sjunger: http://www.youtube.com/watch?v=17HoT41CLYU&feature=related





Av Becca - 15 november 2008 12:06

Vaknat, dricker te, funderar på att gå till gymmet!


Ja det är vad jag gör just nu. Jag har dock bestämt mig för att : JA jag ska gå på gymmet, det behöver mina lår mycket väl och det vet jag.


Så då vet ni det ;)


Tjing

Av Becca - 14 november 2008 22:30

Jag älskar engagerade och glada lärare som brinner för sitt yrke, och som gärna spenderar fredagseftermiddagarna till att ´skriva små mail på first class. Men ja, dom är söta :)


Jag ska bara meddela att jag fixat en gammal mobil som funkar som stand in nu tills jag får en ny, dock betyder detta nytt nummer, men ni som känner er i behov av mitt nya nummer, ja säg till ;)


Eh nu ska en TRÖTT RebiZ typ sova, vad är det med mig? håller jag på att bli sjuk eller? ja jag tror det, trött har jag varit hela veckan och nu är det värre...


Ah godnatt med människor

IH!

Av Becca - 14 november 2008 22:18

 Leo nyfödd, kanske bara en dag gammal <3


Hejsan hejsan, här sitter jag och har hulkat tre stora koppar te på en fredags kväll :S bvra för levern, men bättre för hyn!


Fallet är att min bebis ( Leo ) lämnade vårat hem för ett tag sedan. Han är så otroligt bedårande, åsså har han precis lärt sig krypa! NAAAAAW och alla som känner mig, inkluderande min klass vet att jag är en mycket bebis kär människa, så hur mysigt är det inte att vara faster till världens sötaste bebbe?


MYSIGT värre!


Det faktum att Robban min kära bror hans fru Madde och lilla Leo snart kanske ska flytta hit till Sundsvall! MYS, då kan jag kindnappa Leo efter skolan och krama sönder honom :D


Glad men mycket trött och allmänt kissnödig Rebis signing out...

Av Becca - 13 november 2008 21:29

Hej allmänt folk. Jag kom just hem från teatern där jag och Dario har tränat på några av våra scener. Vi ska då spela olika gifta par. Det kan bli intressant...


Jag och min man, min riktiga man Joao, ska vara modeller då lixom, i en fotouppgift som Dario har. MIHI, ska bli rätt kul!


NU vill jag bara meddela att jag just druckit två glas apelsin/blodgrape juice på mindre än två minuter! det var gott!


Tjing

Gah

Av Becca - 13 november 2008 18:19

Jag är trött, frusen, saknar Joao, orkar inte åka på teatern, vill sova, luktar på min ros som jag fick av Joao igår, den är fin, den är röd.


Ja helt enkelt jag orkar inte göra något viktigt bara slöa. Måste dock på teatern.....


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄ


BTW vill jag bara säga att idag störde jag mig mer på Donald Trump than eveah, för jag googlade nämligen på hans mansions........................... JAPP nödvändiga hus gånger 58.


TRÖTT Rebis signing out!

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards