Alla inlägg under oktober 2008

Av Becca - 9 oktober 2008 22:09

Kom nyss hem från teatern där jag har varit i två och en halv timma ungefär. Vad har vi gjort där? nja samma, flummat med lisl och hanna, försökt lösa ett matte problem och haft två roliga 45 minuter långa improvisations övningar. Det lät som att jag var ironisk när jag sa att dom var roliga, men jag var seriös. Det var kul, och vi fick till och med fika, WOW lixom, bulle och saft vem säger nej till det?


Jag är lite lycklig i själen, jag har fått träffat lisl, hon gjorde mig glad, och även alla andra roliga människor på teatern. Jag längtar till imorrn för då äre fredag, det betyder helg, det betyder fri från skolan och det i sig betyder umgås med bra människor och klassfest. Låter mycket bra tycker jag.


Nu så borde jag dock sova, men innan jag gör det ska jag skriva lite på engelska redovisningen som vi har imorgon. Ja inte världens största uppgift kanske men jag tror det blir skojj.


BTW så träffade jag mitt hjärta idag en stund, vi gick tillsammans till navet efter skolan, men han gör mig så mysigt glad i själen, han är bara för söt. Jag älskar honom, mihi <3


Godnatt medmänniskor


Tjing

Av Becca - 8 oktober 2008 19:40

 Vadå te beroende?


:D ja vad ska man säga, min nära vän Matilda och jag har ju bestämt oss för att vara nyttiga... Hur går det? jorå rätt okej. I dag har jag bara ätit fyra rutor mörk choklad som är onyttigt. Annars hare varit helt jätte okej på nyttighets avdelningen faktiskt.


Jag känner mig: varförborjagisundsvallnärjagkundeboilondonför?

På detta humör är jag. Det är lite jobbigt.


Jag saknar just nu Lisl faktiskt. Lisls skratt, prat och bara hennes underbara humor som får mig på bra humör. Kan inte Lisl teleportera sig till mig nu. Snälla?


Annars sitter jag mest och dricker te... min andra kopp gröna te för dagen. alltså också min sista. Detta eftersom jag har lovar mig sjäv och Lisl att jag ska sluta dricka så mycket grönt te. Men vi vet väl alla att äre inte grönt så är väl nästa kopp rött...


BTW så ser jag så otroligt mycket fram emot klasspartajjet som ska ske i helgen :D men man ska väl egentligen inte se fram emot sånt, då brukar det ju bara bli tråkigt i slutenden i alla fall.


Men asså? HUR kan det bli tråkigt egentligen? vi har ju Julia, och Filip Beige och Simbah och alla alla alla andra roliga människor i våran klass. Ja den ni, för alla är faktiskt sjukt bra, våran klass är otroligt bra. Så det så.




Av Becca - 7 oktober 2008 20:52

På något sett när jag är ute och letar musik så slutar det med att jag hamnar hos denna mannen. Jag vet inte varför. När jag på språkdagen förra året på spin hörde hans låt Aisha, och diggade med som en galning, fick jag förundrade blickar från gruppen jag var i. Men vadå? Aisha är ju as bra, speciellt när han gör den och inte outlandish.


Cheb Khaled, är en man som gör bra och mysig musik enligt mig. Hans palestina wailingar gör det inte heller sämre, om han nu är där ifrån? ingen aning faktiskt, men fint är det.


Hittade en ny låt med honom nu, DiDi fast den är ju inte ny, men ah jag upptäckte den för några dagar sedan. Så för mig är den ny.


Sedan finns det en cover på den med... HUM jag tycker faktiskt Chebs version är lite mer originell och mysig, lyssna själv:


Chebs version:

http://www.youtube.com/watch?v=KUH7-L5FWGo&feature=related


Milk and Honeys version:

http://www.youtube.com/watch?v=MqWYDlVCM8Q&feature=related

Av Becca - 7 oktober 2008 20:29

är förkyld så ska man inte göra pirruetter, tro mig. Jag försökte nyss i hallen, fråga mig inte varför jag gör piruetter. Jag bara kände för det lixom. Jag är förkyld, har feber, ont i kroppen, var påväg att hämta te, ville liva upp vardagen med en piruett, ramlade.


Pröva inte detta hemma, det resulterar i blåmärken :)....



Av Becca - 7 oktober 2008 19:47

Titte ä väl ja fötyld?


JO det var jag visste, jag är förkyld!


Jag tror det var sjätte gången på tre minuter jag var och snöt mig nyss, fint! Jag älskar att inte kunna andas med näsan och därför torka ut hela halsen. BLÄ kan det sluta vara så? Jag vill btw dricka te nu, jag vill dricka te jätte mycket, men jag lovade ju mig själv igår att inte mer än två koppar grönt te per dag. Dom två kopparna är redan förbrukade för dagen satt det får väl bli rött eller svart te istället antar jag.


BTW jag har EN chokladboll kvar i kylen för min pojkvän ville inte trycka i sig den, nehe människa du som tränar minst fem gånger i veckan, du kan väl förfan äta godis och fett. MEN nej inte då då ska man få sin flickvän att känna sig fet som en köttbulle och helt plötsligt bli nyttig också. Piss, haha nej jag antar att jag också får bli nyttig.


Jag ska ju bli det med början imorgon, som jag och min vän Matilda bestämde idag. Och nu jäklar ska ni se på nyttig... jorå godis ska jag skippa iaf.


Nu måste jag ha teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... satt TJING

Av Becca - 6 oktober 2008 20:40

Ja det är precis vad detta har varit. En ljus dag. SOLEN tittade fram, helt underbart eller hur! jag var total deppig i söndags, allt var grått och blött ute och Rebecca var förkyld. Detta resulterade i en Rebecca som låg på soffan och såg repriser av allt som heter Ugly Betty, Desperate Housewives och Men In Trees. Sedan att det blev en och annan bulle som mamma hade bakat, det behöver vi väl inte nämna, mihi.


Nej idag har det känts bättre på något sätt. Ljusare och lyckligare. Jag hade ett prov idag på idrotten, waaaah, ja jag vet ju inte om man ska tro på det bästa eller hoppas på det sämsta. Jag har ärligt talat ingen som helst aning om hur resultatet blev. Men jag får väl reda på det såsmåning om.


Jag fick även tillbaka mitt spanska prov, som jag enbart hade haft tid att träna på i en dag, johorååå hör och häpna, jag fick VG. Helt otroligt, jag måste väl tacka gud för det, det var nog ingen annans förtjänst.


Kvällen har blivit fulländad. Älsklingen vid namn Joao var här nyss, vi gosade, kollade på tv och åt chokladbollar och bullar, hihi, ja jag är tjock jag vet det. Helt underbar männsika som gör mig gladast och lyckligast i världen. Puss på honom <3


Nej nu blire TEEEE som ska försöka trolla bort orenheten i hyn, good luck te.



Av Becca - 5 oktober 2008 21:28

Godkväll mina vänner. det blir inget långt inlägg nu, jag måste se till min kropps behov som just nu är te, vila och kanske eventuellt tidig kuddkramning.


Jag har jobbat mitt ass off idag... med den där jävla idrotts uppgiften. BLÄ kan lärare sluta belasta oss för deras energiska behov av att lära ut. Kan man få ha EN helg ledig och bara ta igen sig på? är det verkligen för mycket begärt? jag bara undrar...


Jag har även ont i axlarna och ryggen, JOAO!!! vart är du, massage nu!

Mihi nejdå så trevligt skulle vi inte ha det. Min man sitter troligen och pluggar matte nu... hehe jo han sa att han skulle göra det, det var säkert ett kod ord för att se en film eller nått.


Nej som sagt det där med te tackar jag JA till :)


Sedan blir det sängen.


Tjao



Av Becca - 5 oktober 2008 14:37

Jag har varit otroligt uttråkad... när det gäller att skriva blogg. jag har helt enkelt inte orkat. Men va gör väl det.


Jag sitter just nu och har en idrotts... uppgift. Jag orkar inte, jag vill inte, men jag måste. Är det inte lika underbart varje gång. Jo våra underbara förebilder, lärare, tycker att vi ska ha lite pyssel att göra över helgen, så då slänger vi in lite skojjsiga uppgifter, bara för att lixom.


Rebecca ORKAR inte. Där emot är hon mycket intresserad av dom där nybakade kanelbullarna som mammsingen just bakat, dom ligger i köket. det luktar gott. Jag vill ha!


Jag ska ta!


Tjing

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards