Alla inlägg under oktober 2008

Av Becca - 16 oktober 2008 09:09

BLÄ kan det sluta regna ute? här sitter jag och är allmänt utvilad. Jag har sovmorgon idag nämligen för våra språklärare är på kurs. Jippie! skulle man kunna säga. Men var verkligen vädergudarna tvungna att låta det regna idag? Detta förstörde ju endel av min sovmorgons glädje.


Ja jag dricker te såhär på morgonkvisten, funderar på att sminka mig och kanske borsta tänderna, kan vara bra att göra det sista iaf. Sedan har jag insett att min garderob är i behov av förnyning. Jag har ju bara sommar kläder där, sommar kläder och sommar kläder i form av klänningar, shorts och tunikor, inte mycket att hålla värmen i, i vinter.


Nej jag får springa runt på staden och leta nått senare idag kanske.


Nu ska jag dock engagera mig i att... gör mig i ordning och sedan springa till skolan i förd ett paraply.


Tjing

Av Becca - 15 oktober 2008 21:46

Du och jag, var vi ens påtänkta för varandra? jag vet inte. Aldrig i mina vildaste drömmar trodde jag att du och jag skulle bli vi.


En blick, var det allt? allt för att få mig att aldrig glömma dig, att inte längre känna något för någon annan, utan bara för dig.


Allt var så fel i början, allt som sas, allt som gjordes. Men du och jag vi var nog menade. Det var vi.  Det ska vara vi, det vet jag. Ibland ser man inte vad man har mitt framför ögonen, och då behövs det en till chans. Det fick vi, och se vart vi är nu.


Jag kan inte se mitt liv utan dig, det går inte, du är mitt hjärta, min glädje, min sorg, mitt allt.


Ibland måste kärleken få en andra chans för att upptäckas...


Joao min älskling <3


----------------------------------------------------------------------------------------------------


( Alla mina vänner och icke vänner som tycker att detta inlägg är onödigt, dåligt och töntigt, sluta läs. Och för guds skull lämna inte en kommentar om hur jobbigt, töntigt och dåligt detta inlägg är. För oavsätt om ni tycker det eller inte, så är det här inlägget bara mina känslor, och bara till för att få uttrycka vad jag känner, så låt bli att förstöra det. ) Tack :)

Av Becca - 15 oktober 2008 20:38

Hej idag var det tårtutställning på hedbergska, eller vad man säger. Alla linjer bakade sin tårta och sedan ska dom tävla om vem som gjorde den snyggaste och godaste tårtan. Allt detta bryr jag mig egentligen inte ett dugg om om det inte hade varit för att alla på hela skolan sedan får går runt och ÄTA från alla tårtor :D WOW!


Jag, Filip, Amanda, Sanna och Matilda begav oss till tårtutställningen och skulle garanterat ha tårta. Vi fick dock vänta ett tag innan tårtorna kom, men dom uppenbarade sig till slut.


Vi var lyckliga nog att stå vid ett bord som hade otroligt god tårta, det var en stor chokladtårta med massor av chokladglasyr på! YUMMY! den var jättegod, sedan gick vi, eller snarare knuffades/ puttades vi framåt mot mode design bordet, tror jag det var iaf. Där åt jag någon rabarber tårta som faktiskt var mycket god, dock var jag missnöjd över att jag inte fick en cupcake! oschysst värre!


Men vi gick ju inte därifrån hungriga om man säger så, min mage var lagomt uttöjd av all tårta. Sedan vandrade vi till våra två senare lektioner, som var tråkiga och jobbiga.


Men men vi överlevde och nu sitter jag här med en kopp te, höhö what a surprise. Joao har just vandrat hem och jag känner mig ovanligt ensam i min lägenhet trots att mamma är hemma. Joao är väl helt enkelt en sådan pass stor del av mig och mitt liv att det saknas något när han inte är med mig. Jobbig Rebecca som berättar sin kärleksförklaring på bloggen, sorry guys I'll try not to do that again. ;)


Tjing

Av Becca - 14 oktober 2008 13:28

Hej säger jag från skolan. Jag sitter just nu på svenska C, om tio minuter så slutar vi denna lektion och då bär det av till åkersvik på spanska film, wieee!  Jag har köpt godis.... japp Rebecca klarar ju verkligen av nyttighets pakter?


Men Matilda föll också dit idag så det gör inget. Nu ska jag skynda mig att skicka en uppgift till min lärare innan vi slutar.


Tjing ;)

Av Becca - 13 oktober 2008 21:30

Ja flickor och pojkar. Idag återgick jag till vardagen, från att leva lyckligt i helgen med klassfest, pojkvän och filmkväll med Matilda, till att leva... lyckligt med min kemi bok och mina lärare...


Vad ska man säga hurrni? ibland orkar man helt enkelt inte plugga, dock har jag kinesiska glosor till imorrn, kanske värt att kolla lite på dom?


Jag måste ändå säga att det var med glädje jag återsåg min klass idag, vilket gäng vi är, jag är glad att vi är vi om man säger så! Idag efter lunchen kan jag ju även meddela att jag, Matilda, Amanda, Anna, Filip L, Filip B, och Anton begav oss till Ica bergsgatan för att... kolla på 25 kronors erbjudandet. Det hela resulterade i ett kak paket och choklad bollar, som vi sedan gluffsade i oss, FINT, Nyttigt? XD


Nej men nu ska jag nog plugga ändå, men iaf puss på klassen, puss på älskling och puss på mig!



Av Becca - 12 oktober 2008 21:25

Gudars vad trött jag är. Jag behöver sömn! Synd bara att min man inte kan sova bervid mig i min lilla säng. Men jag överlever väl. Hoppas på att få se honom imorgon och kanske stjäla en puss eller två.


Jag ser btw på Pretty Woman nu på femman. Jag som tycker så mycket om både den filmen och Julia Roberts... Men men jag behöver sova. Börjar ju halv nio imorgon.


Jag ber till dig gud att det inte ska regna imorgon, jag hatar att springa till skolan i regnrusket.


Men nu vänner ska RebiZ sluta svammla på bloggen och gå och borsta tänderna ist.


Godnatt pals


Av Becca - 12 oktober 2008 20:28

Jag sitter just nu och ser på ensam mamma söker, haha ja jag tycker det är lite intressant.


Imorse vaknade jag... ja vid halvnio och kunde inte somna om. Jag gick in till köket för att äta frukost när min mamma slängde ur sig: du luktar fylla Rebecca!, Åh mamma tack. Fint att hon noterade det tycker jag.


Jag glömde min vatten metod igårkväll så det blev ju som det blev. Men istället för att deppa så traskade jag till Matilda. Där pratade vi minnen från klassfesten och så vidare. Sedan blev jag av med min "beställahemkörningavmat" oskuld, vi beställde nämligen kina mat. HUR gott som helst! Vi försökte även filma ett av våra många sketchklipp, vilket inte lyckades så bra utan slutade i skratt.


Nu ska jag se ensam mamma igen, reklamen är över ;)


Tjing

Av Becca - 12 oktober 2008 16:44

Klassparty


Jag har inte skrivit på nåra dagar. Dunno why, antar att jag bara inte haft tid eller ork.


Nu har jag dock något roligt att skriva om, VI, SPIN07A, hade klassfest igår!!! HUR kul är inte DET?


Jo det är as kul. Nästan alla var där, dock saknade vi Filip Beige, Simbah, Viktor ( han kom sent har jag för mig ) och Julia ( som inte hann fram... ).

Men vi som var där passade på att ha super duper kul. Rebecca är nu kär i sin klass, alla är underbara människor och vi måste absolut ha fler klassfester!


Väl i Erikas lilla lokal, som btw var as snygg och mysig, så sjöngs singstar! Det lektes lekar, som Matildas och min lek som var jätterolig. Man skulle ta en lapp, på den lappen stog det ett påstående som ex: vem i klassen kan äta flest mariekex på en minut? Sedan skulle man ge lappen till någon som passade in på beskrivningen. Detta var otroligt underhållande med tanke på att dom flesta av oss hade fått i sig ett och annat. Enligt dom lapparna jag fick ska jag: Vara miljonär om tio år, Få flest barn, Få barn först, Är bäst i klassen på att argumentera, Är roligast, Kommer sjunga en duett med Ricky Martin om fem år.


Japp det där är jag det. GUD vad trevligt det var igår klassen, tack och puss på er alla! <3

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards