Alla inlägg under mars 2009

Av Becca - 10 mars 2009 20:42

Rebecca och Sanna i Grekland (Fokus på Rebeccas häxnäsa och läskigt spända blick på detta foto)


Hej säger en medelmåttligt glad Rebecca. Hon har just vinkat hejdå till sin Joao och nu sitter hon ensam kvar i sitt rum. I hennes ensamhet känner hon en stark attraktion till sin dator... darför sitter ni och läser detta just nu, för att min dator kallade på mig.


Ja jag tänkte väl att jag skulle dra igång och plugga nu när jag väl gjort allt annat som jag ville göra hellre än att plugga. Dock sker inte detta, alltså pluggandet. Istället måste jag erkänna lite udda fakta: Jag sitter just nu och söker efter grekisk musik på youtube.


Varför? ja idag så lyssnade jag på någon grekisk låt på Mätilds mp3. Jag fick längtan till Grekland, plötsligt såg jag planerna för summer 2010, då jag och my friends ska till Grekland ( om vi har tid och råd vill säga ). I allt detta planerande väckte en ännu större längtan efter Grekland och voila! here I am, suktande efter grekiska  instrument och wailande röster. MUMS PÅ GREKLAND!


Nej hurrni det var ju det där med att plugga också...

Av Becca - 8 mars 2009 21:26

Jag är hemma från Stockholm. Efter ca fem timmars tågresa så är jag glad över att vara hemma. Jag måste få påpeka att nästa gång vi ska åka tåg till Stockholm, så ska det vara med X2000, inte detta tåg vi åkte med nu. Vi trodde att det var det gamla hedeliga vi hade bokat, men icke sa nicke, mamma hade råkat boka fel och vi hamnade på: xtåget, istället. Ja tåget var fräscht och så inte några problem på det sättet. Men det fanns inte någonstans där man kunde köpa mat. Detta drev mig till vansinne då jag trodde att det skulle finnas en restaurangvagn och så vidare. JA men jag överlevde i alla fall.


Nu ser jag en film på tv4+, rätt bra verkar den. Samtidigt dricker jag te och tycker synd om Mätild som bilar hem nu från en inställd Metallica konsert, stackars henne, men mest synd tycker jag om Mats... poor little fellow.


Nej hurrni det blir ett tidigt godnatt nu.


Godnatt!

Av Becca - 7 mars 2009 17:28

Hej vännir! jag befinner mig i huvudstaden och myser. Här sitter jag med nyduschat hår och ser ut över gamla stan. Det är ju också så att det är den del av Stockholm som jag gillar mest. Gamla stan med dess alla små gränder, restauranger och mysiga fik!!! det är toppen det. En liten pytte sak stör mig dock, och det är alla dessa turistshoppar som pryder gamlastans alla gator. Dessa shoppar med vikingahorn, svenska flaggor och t-shirtar där det står " I love Sweden" på... Hur kul är det lixom, men men jag ska inte klaga.


Idag har jag varit och fönstershoppat, surt nog att jag inte är rik när jag befinner mig i en stad som har störst utbud på saker&kläder i Sverige. Men jag har klarat mig, mamma impulsköpte en parfym åt mig idag, förvånat men tacksamt tog jag emot den. Den nya Escadan var det, den hetter något som " Ocean Lounge" och luktar fantastiskt som alla andra Escada parfymer jag ägt.


Det är en liten romantisk feeling över staden måste jag säga, eller så kanske jag inbillar mig detta för att jag skanar Joao? jag och han ska bannemig åka hit, mysa på hotell och äta på Agaton, snarast om jag får be!!! vi ska se vad vi kan fixa.


Imorgon åker jag hem, tåget går halv fyra, men innan dess ska jag träffa min vän linnea, gud det var inte igår om jag får säga det själv. Hon som flydde ett år till Nya Zeeland. Men nu är hon hemma och vi ska umgås, mys ska det bli att catcha up på allt vi missat i varandras liv under det gångna året. Sedan ska vi på något sett irra runt och leta efter örhängen, ptja vi får la se hur det går. Det kan även hända att jag impulsköper ett par solisar imorgon, efter som jag hade ett öga på ett par idag, SKIT SNYGGA! var dom och de talade till mig, det lät som om dom sa: Rebecca vi älskar dig, du älskar oss, så köp oss för farao!


Ja vi får se hur det blir imorgon, will I go pank?


Nej nu ska jag pynta mig, vi ska nämligen på teater gott folk, Later!

Av Becca - 1 mars 2009 17:23

Mimer, vilka minnen! vissa kan man bara inte glömma.


Jag satt just och flummade runt på youtube, kom på att lyssna på lite gammal musik, eller gammal ska man väl inte säga, men musik jag brukade lyssna på förut.


Gud alla dessa låtar bara skriker: MIMERTIDEN!

Jag blir lite glad faktiskt när jag tänker tillbaka på den tiden. Och på alla människor. Vissa låtar förknippar man med vissa människor också. Gud, vilka fina minnen.


Låtar som påminner mig om mimer:

( ignorera dessa videos till låtarna, det är musiken jag menar )


Jimmy Eat World: http://www.youtube.com/watch?v=WMioq1SdS9A&feature=related


Goo Goo Dolls: http://www.youtube.com/watch?v=87Fkp1maBAo


Regina Spektor: http://www.youtube.com/watch?v=-W2MSX8amL0



Av Becca - 1 mars 2009 16:40

Idag var det teater rep som jag nyss kommit hem ifrån. Det var rätt trevligt att träffa alla.


Vi fick även rekvisita och kläder, vilket alltid är ett nöje. Jag plockade på mig en päls och massor av väskor. Sedan körde vi genomdrag och diskuterade alldeles för smala modeller, schlager festivalen och diverse annat. Dario passade även på att få glassplitter i foten, mums vad mysigt!


Nu är jag hemma och ska dricka te, sedan träffar jag Joao ( ja vi är tillsammans igen )


Later!


Av Becca - 1 mars 2009 00:28

Gud vad jag önskar att allt skulle få vara hur spontant som helst! hur hur huuuuur spontant som helst. Att alla ville lära känna varandra, att alla var öppna och trevliga... trevliga kanske man inte kan tvinga alla att vara. Men öppna i alla fall.


Ikväll var jag hos Fredrika, det var mysi, vi spelade ett spel med flaggor, jag och Maria åt salt och sedan bestämde jag att jag bannemig ska följa med på festival! jarå det ska jag. Jag tror faktiskt det ska bli skit kul. Dock hänger en jobbig börda över mig : sommarjobb. blä.


Nej men annars så, gud kan man få sommar nu eller? jag vill ha hur kul som helst och lära känna massor med nya spontana människor!


Jag längtar redan!

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards