Alla inlägg under mars 2009

Av Becca - 15 mars 2009 01:04

Jag har så mycket på hjärtat just nu. Jag har så mycket längtan, frustration och förväntningar. Jag vill så mycket, jag vill, jag vill, jag vill!!!


Jo det är så jag brukar känna lite då och då. Det är en ständigt återkommande tanke, att jag borde göra någonting av det här och inte skjuta upp det. Livet är varar inte för alltid, och varför ska jag då gå och vara rädd för saker och ting när jag egentligen inte har tid med det. Jag borde bara göra det, göra vad jag vill, inte analysera och tänka för mycket!


Ikväll hade jag en diskussion med några vänner om begränsning. Jag anser att det är helt onödigt att begränsa sig. Jag är inte den som tänker slå mig ner och vara nöjd när jag nått halvvägs av det jag ville nå. Jag ska kämpa och slåss om det nu ska behövas, men jag ska nå dit jag vill. Vad är livet till för? enligt mig är livet till för att spendera en viss tid på jorden, en begränsad tid, och den tiden är du fri att göra vad du vill med, den tiden är din tid. Eftersom livet är begränsat tidsmässigt, så tänker jag inte låta annat begränsa mitt liv. Jag ska göra det jag vill, nå dit jag vill och jag ska kämpa för det.


Alla är vi olika, alla har olika sätt att se på livet, och det är inget fel med det. Jag anser inte att man är en dålig person för att man inte delar min uppfattning om livet. Så länge jag får leva som jag vill, och du får leva som du vill så är jag nöjd. Nyckeln kallas respekt.


Jag lever inte efter en bok med oskrivna lagar som säger vad jag kan och inte kan uppnå i livet. Vill du så kan du, det tror jag på. Vill du någonting tillräckligt mycket så kommer du kämpa tills du når dit. Har du inte kunskapen innan du startar din resa mot målet så kommer du ha den när du är färdig. Vägen dit lär dig det du behöver kunna.


Jag lever efter att ingenting är omöjligt. Du kanske inte tycker att allt är möjligt i ditt liv, men jag anser det om mitt liv. Låt oss leva så, jag antar att vi alla blir lyckligast av att styra våra egna liv. Men jag tror att det är du själv som skapar ditt liv, och jag ska inte nöja mig med någonting halvdant, jag ska skapa ett liv som ger mig lycka, spänning och kärlek. På vilket sätt återstår att se.



Av Becca - 14 mars 2009 15:06

Det är väldigt fint väder ute idag, vill jag bara påpeka licksom. Vad annars? Jo jag vaknade imorse med min älskling brevid mig, mysigt tyckte jag! det tyckte nog han också tills jag klev upp för att äta frukost, men han ansåg att det var för tidigt.


Jag brydde mig väldigt lite om hans suckanden och vandrade i stället in i köket för att rosta bröd. Väl där så står jag och tittar ut genom köksfönstret som ett fån, otroligt glad över hur blå himmlen var och hur fint istapparna smälte. Lite, men bara lite, filosofisk blev jag i den stunden, nästan så att jag skulle kunnat skriva en dikt.


Nu har jag terroriserat min broder med ett mail (ja snarare en uppsatts) om allt jag missat i hans liv och han i mitt, sedan sist vi hördes. Ja, vadå man måste ju veta vad ens bror håller på med där borta i Britain. Sedan ringde syrran förut, hon frågade out of the blue om jag ville ha en scarf...

- En scarf??! ( tänkte jag )

Ja hon hade då shoppat loss i Shanghai och snarare köpt 20, 20!!!! olika scarfs i olika färger. Skämtsamt frågar jag vilka färger hon har att erbjuda mig, när jag nämner färgen rosa får jag svaret:

Nej jag tror inte jag har några rosa kvar. ( Observera "några rosa kvar" ) Hon hade då ett lager av scarfs... spciellt rosa.


Hahaha, nej nu ska jag sluta mobbas, jag tycker hon är jättesöt som vill ge mig en scarf, jag vill ha en. Så det så!


Kram på min söta syster!



Av Becca - 13 mars 2009 20:46

Jag har nyss ätit middag, jovars vet ni vad att ikväll var jag kocken. Jag lagade italiensk paj med tomater, oliver, parmaskinka och salami. MUMS den var god. Mindre roligt hade jag när en larv kröp ur min ärtskida... jätteläskigt!


Nu ska jag bänka mig framför tv:en med min Mami, och lite marängsviss blir det allt. Jo jag vet att jag ska avvänja min kropp från socker men nu är det faktiskt fredag.


Lite senare ikväll kommer min Joao till mig. Åh jag längtar! jag ska krama honom hela natten! mysigt!!!




Men

Av Becca - 12 mars 2009 23:17

Okej detta må vara ett onödigt inlägg, men tror ni jag kunde motstå tet?

Nejdå inte alls.

Skärpning. Nu.

Av Becca - 12 mars 2009 22:20

No puedo evitarlo, pero me encanta tu sonrisa...Perdón, pero soló es la verdad.

Av Becca - 12 mars 2009 22:07

Jaha vänner, här sitter man, utmattad och färdig efter ännu en torsdag. Torsdagar är min värsta dag, jag hatar torsdagar. Det är stress, stress, stress, sedan är det tänka, tänka, tänka, och sist men inte minst så slutar jag kl halv fem. Är det ens mänskligt att göra så, sätta en tid som denna, får man gå i skolan från halv nio på morgonen till halv fem på eftermiddagen? det borde vara olagligt.


Sedan när klockan väl slagit halv fem så beger man sig hemmåt. Slänger i sig lite mat, lägger sig ner utmattad och dan på soffan, då är inte sömnen långt borta vill jag säga. Men hurrni då är det bara att rycka upp sig för klockan halv sju ska man befinna sig på teatern och repa i två och en halv timma...


Ja jag gillar teater, men just en dag som en torsdag då jag redan är död efter skoldagen, då behöver man inte två och en halvtimma till att fokusera, koncentrera och hålla humöret uppe. NEJ, nej och åter nej.


Nu när jag klarat av en dag som denna är jag evigt tacksam. Trött är jag också och nu ska det ju vara så jobbigt att man är besatt av grönt te, om jag tar en kvällskopp nu blir det min fjärde kopp idag... och mina vänner vet att mina koppar inte är små. Jag kommer snart få cancer av detta, fan jag måste sluta.


Måste sluta... nu... snart...


Godnatt

Av Becca - 11 mars 2009 21:43

Först av allt måste jag få vara SUR för att jag nyss suttit och skrivit en hel del på min blogg som jag RÅKADE ta bort!!! och när jag återvänder till mitt inlägg är allt deletat, allt jag skrivit! hur jäklarns kul var det?

Nej, nu blev jag riktigt arg.


Klockan är i alla fall snart 22.00, detta betyder att hela min kväll har bestått av plugg. Kul, roligt, göj. Jag har nu avslutat mitt pluggande och blev totalt chockad när jag tog mig en titt på klockan. Hur i hela friden kan den vara så mycket, nyss var den 18.00 och jag satt och åt middag.


Nej vad arg jag blev. Jag som hade planerat att ta ett varmbad ikväll, ett skönt, varmt bad då jag bara skulle slappna av och klappa mig själv på axeln för att jag klarat av en halv vecka i skolan såhär efter ett lov. Men hann jag med mitt varmbad tro?


Svar: Nej.


Istället har jag nu ont i nacken av allt pluggande. Blä. Jag säger bara det: skolan äter min tid. Eller nej den äter inte min tid den SLUKAR min tid. Fin tid som skulle kunna spenderas med att göra roliga, mysiga, spännande saker. Inte att skriva en milslång uppsatts på engelska med fotnötter.


Jaja, that is my life, hoppas det blir bättre snart, just nu är det rutin på rutin, och vi vet väl det att Rebecca inte mår bra av att inte få vara fri.


NU ska en tråkigt leds Rebecca gå och ta en tröstande kopp med te, sedan blir det säng.


Godnatt

Av Becca - 10 mars 2009 23:06

Jag har nyss drukit upp min kopp te, jag har nyss kollat färdigt på den dubbade serien jag laddade hem. Ja det lät lite udda kanske, hahaha, men så äre.


Jag sitter nu här och fryser, rätt så rejält. Funderar på om jag orkar gå och borsta tänderna?


Mm, jag antar att jag måste pallra mig till badisrummet och uträtta den sysslan, alltså att borsta tänderna.


Sedan blir det krama kudde som gäller, och det troligen tills kl 11.30 imorgon, eftersom jag har sooooooooovmoooooorgoooooon imorrn! Den ni!


Godnatt !!!

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards