Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Becca - 20 mars 2009 19:14

Jag har nyss varit och rännt på stan. För att vara mer exakt har jag ätit middag med Joao, han bjöd mig på kinarestaurang. Åh jag känner mig som en jobbigt kär tjej, men hur sött var det inte då!? Jag har inte gjort något för att han ska bjuda ut mig på middag, den här veckan har jag mest varit pmsig och jävlig. Han är rätt go den där Joao!


Efter middagen skulle han på fotbollsmatch... kul. Han har som sagt inte tid för mig i helgen och det sårar mitt lilla hjärta. Jag måste säga att det är konstigt att jag tycker om honom så jäkla mycket fortfarande. Det trodde jag inte om mig själv att jag skulle ha så starka känslor efter ett år och tre månader. Men så är det. Det pirrar fortfarande när vi kysser varandra, helt seriöst.


För ett tag sedan då jag inte såg denna man på kanske en vecka, det var en hemsk upplevelse, då gick jag runt och jämförde varje killes parfym jag kände med Joaos parfym. De luktade ju inte likadant! jag insåg att det inte gick att vara utan honom, bara en sådan sak att jag saknade hans lukt var ju förfärligt jobbigt.


Nej jag är nog det, en jobbigt kär tjej som inte tänker släppa taget... inte än i alla fall. Inte så länge det känns såhär. Så Joao, du får stå ut med mig, men jag vet att du älskar mig, jag bara vet! haha.


Nej nu ska jag sluta sitta och le för mig själv då jag tänker på min söta pojkvän. Istället ska jag vandra in i köket för att ta en kopp te, om jag vågar. Mamma skällde just ut mig för att mina kläder ligger överallt... HUM.


Btw, kvällen ska spenderas med Maria och Sanna. Vi har köpt världens största godispåse och jag antar att den lär vara tom när kvällen är slut! Fina tjejer!


Hejdå!

Av Becca - 20 mars 2009 07:30

Gomorrn, sitter och känner mig allmänt nedstämnd... kanske beror det på att himlen är grå idag. Ingen sol syns heller till, jätteroligt känns det. Nej inte roligt alls om jag får säga det själv. Idag kommer vara en dag då jag tänker alldeles för mycket, det brukar bli så när jag är på detta humör. Jag har en känsla av att det inte är annorlunda idag.


Att det är helg nu gör mig inte heller glad. Joao har inte tid för mig i helgen!!! det betyder att jag inte kommer få träffa honom på hela helgen, det känns bedrövligt. Jo det är sant, det är läskigt hur beroende man blir av en persons närhet efter ett tag. Jag antar att jag överlever ändå.


Jag är egentligen inte så fest sugen, men samtidigt känner jag nästan mig dum för att inte ha varit på fest på länge. Ska man behöva känna sig dum för det? hum jag vet inte.


NU är det bäst att jag snyggar till mig lite, eller snarare i alla fall borstar tänderna. Jag ska tydligen vara på skolan snart. KUL.


Jag ska begrava mig i ett grått moln idag. Så är det.

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards