Alla inlägg under januari 2009

Av Becca - 15 januari 2009 20:37

Ja vilken fin ny tappning Mano Chaos låt fick, tycker ni inte?


Tänkte kanske bara föra fram budskapet om hur jag känner inför det underbara provet imorgon. Jag är vilse som ett lakritstroll. Jag orkar inte. Kan jag få superkrafterna nu, snälla, kan jag för en dag få bli superwoman, kan jag få det där fotogeniska minnet och den där matte förmågan? Va? Va? VA? VAAAAAAAAAA?


NU när jag har försökt proppat in så mycket ideologi skit i min hjärna så att det inte får plats mer, ja vad gör jag då? njae kanske tar jag en kopp grönt te? eller? vah? eller? vah?

JA.

Av Becca - 14 januari 2009 22:06

Ja nu så har jag målat klart naglisharna. Det blir till att sova tror jag. Jag kommer antagligen drömma om mattetal som: y=2x-3-3x eller varför inte 4y-3x=5


Ja nu sitter säkert flera av er där ute och tänker: men vad divvlar hon om, detta är ju skitlätt. Känner ni så. Så vill jag inte veta av er. Jag är helt enkelt en patetisk kvinna i matte. Det funkar inte det här med matte b och higher levels. Det är inte min grejj. Jag FATTAR I-N-T-E!

Så ja det ser ljust som lakrits ut för mig imorgon på matteprovet.


Jag hoppas att det går iaf, det kan väl få GÅ, vilket betyder att jag inte får IG? Njae vi får la se.


NU blir det krama kudde, men först ska man borsta tänderna och tvätta bort sminket. Yay I can't wait


Godnatt <3

Av Becca - 14 januari 2009 21:41

Jag funderar starkt på att måla mina naglar med nagelacket jag köpte i karibien för ca två år sedan. Det var den mest underbara resan ever, jag träffade Kayleigh och Brook, och vissa fler. Jag saknar! Men mest av allts saknar jag att jag och Kayleigh inte har träffats sedan dess. Det var lixom två år sedan. Nu är Kayleigh en stor flicka, går på college och allt haha, lever det amerikanska student livet och har en mexikansk pojkvän, som är militär.


Ja det var länge sedan vi sågs, lite sad. Men vi har ju fortfarande stadig kontakt och diskuterar livet så ofta vi kan. Mys, dock har vi lovat varandra att vi ska ses, kanske efter gymnasiet?


Men gud här sitter jag och babblar, jag som egentligen skulle berätta att jag ville måla naglarna i blå färg, ingenting mer lixom.


BTW en lite lista på saker jag ogillade idag:

  • Mitt PMS humör
  • Överkänslighet, som det åvanstående leder till.
  • SURPRISE! ett prov på engelskan...
  • Mensvärk
  • Att jag inte har IPREN hemma.

Sådär ja detta var ett litet inlägg om vad som helst. Nu blire nagelacks målning, blått ska det bli.


Av Becca - 14 januari 2009 21:35

Now will I ever get the chans to?


Det finns, det har funnits, det finns dock kvar. I mig? i dig? Jag vet inte alls. Drömmar kan ta mig längre än verkligheten. Varför är det så? Jag vill ju veta. Jag är stark nog, jag lovar dig det. Om det bara fanns. Då skulle jag inte tveka en sekund.


Inte en sekund...


Om det bara fanns...


Jag lovar dig.

Av Becca - 13 januari 2009 22:52

Jag vill bara meddela att jag har klippt mig idag, sjukt kort! Min klasskamrat Sara kommer få dåndimpen när hon ser det. Men ja, det krävs förnyningar. Jag är nöjd!! Eller ja jag är nöjd med längden mer kan man inte säga fär än jag tvättat det och det får krulla till sig som det som vanligt brukar göra. Nu när all tyngd är borta lär det ju krulla sönder.


Haha ja vänner vi får se om det kommer en RebiZ going Afro till skolan imorgon.


Just wait and see.


NU ska jag sova och längta, längta efter my man. För han är mycket värd att längta efter <3

Av Becca - 13 januari 2009 20:15

You will always have that special place in my heart 


I dag sa Matilda något fint till mig, att det syndes långa vägar på mig och Joao att vi är kära i varandra. När hon sa det började jag tänka på alla små detaljer som gör kärleken så underbar.


Små kindpussar, att retas bara på skojj, att lyssna när den andra verkligen behöver prata av sig, att få små söta sms mitt i natten där det enbart står: Jag Älskar Dig. Att när dom gånger det verkligen blir allvar, dom gångerna då helvetet bryter lös, då inser vi hur mycket vi älskar varandra.


Jag älskar Joao otroligt mycket, och jag älskar oss, vi, Joao och Rebecca. VI är det bästa som finns för även om vi kan bråka så att änglarna gråter, så är vi så bra tillsammans. Du och jag.



Av Becca - 12 januari 2009 22:05

He's one of a kind.


Jag såg nyss klart på Guldbaggegalan. Åh jag älskar film! Åh jag älskar filmfolk. Åh jag vill också!!


Sedan måste jag bara kommentera att Josef så klart skulle dela ut ett pris. Kan han vara den mest charmiga film regissören / skådespelare ever excisting i Sverige?


JA! ja, ja, ja!!! är svaret på den frågan. Han är så sjukt charmig, snygg, underbart fin, originell och kulturell att man vill hoppa på honom och bara kramas, kramas i evigheter. Nej men för att lugna ner sig några hekton Rebecca, så är han väldigt fin på utsidan, och inte nog med det, HAN ÄR EN FILM MÄNNISKA! kan han sluta verka så perfekt. En snygg, kulturell, originell film människa som regisserar och skådespelar. It doesn't get any better than that.


Ja jag vill bara ge årets RebeccaGillarFilmreggisörPris till : Josef Fares.


Tack för mig.



Av Becca - 12 januari 2009 17:53

Idag känner jag så här:

  • Trött
  • Frusen
  • Leds
  • Sugen på något onyttigt
  • Noll ork
  • Absolut ingen ork när det kommer till läxor
  • Jag känner att jag borde ta en koppla av kväll...
  • Jag känner att jag borde plugga
  • Men jag bestämmer mig för att ta en koppla av kväll
  • Jag vill ha Joao
  • Vill krama Joao
  • Vill gosa med Joao
  • JOAO!!!!!!!


Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards