Alla inlägg under december 2008

Av Becca - 18 december 2008 07:23

Hej kärt folk. Ja vad gör jag uppe kl halv åtta på en torsdagsmorgon tänker ni?


Jo jag börjar ju halv nio med en spanska lektion så det är väl passande att vara vaken såhär dags?


N-E-J- inte om spanska lektionen är inställd.


Detta betyder att idag börjar jag 10.10 Vad gör jag uppe nudå?

Absolut ingenting. Jag bord egå och lägga mig igen, men jag kommer inte kunna somna om.


BLÄ, så går det när man kollar sin FC inkorg kl halv åtta på en torsdagsmorgon. TACK...


Kommunikation + Hedbergska = Sant

Av Becca - 16 december 2008 19:41

Ja hur ska man sammanfatta dagen?


Jag fick ett bra besked, det var trevligt. För att fira det ( jaja, inte enbart för att fira detta ) gick jag hem och åt lite fazer mint och geisha...


Jag har också hunnit med att plugga och diska. Nu sitter jag och bara är, här i mitt gosiga rum. Brevid mig står en kartong, i den kartongen finns två glasburkar. I dom glasburkarna finns fazer mint och geisha, det är gott tycker jag, blir jag frestad? blir jag mindre frestad av det faktum att brevid dessa två glasburkar med fazer mint och geisha finns också en påse med chokladpraliner...


Ja nu tror alla att Jag, JAG Rebecca är ett monster som lever på choklad och alltid har en chokladgömma i mitt rum, det stämmer dock inte. ja jag älskar choklad, MEN all den chokladen som just nu befinner fem dm (en halv meter) ifrån Rebecca, den fick jag faktiskt i födelsedags present.

= BRA ursäkt.




Av Becca - 15 december 2008 20:22

En dag ska jag samla alla mina känslor och göra något bra av dom, precis som han.


Jag är så lyckligt lottad som har tre syskon, mycket äldre än mig själv, som jag kan söka råd hos, som kan stötta mig och bara finnas till och få mig att må bra.


Jag är så glad att jag har min familj, för jag älskar alla som ingår i den. Jag är så glad att jag har mina kompisar, jag älskar alla som är mina riktiga vänner som ställer upp, får mig på bättre tankar och gör mig glad. Jag är så lyckligt lottad att jag har en pojkvän som inte är ett svin, förlåt mig men det finns många sådana där ute. Jag har en pojkvän som tycker om mig för den jag är, som bryr sig, som gör mig lycklig, som ger mig trygghet och som är ett stort stöd och min bästavän i alla lägen.


Jag är så glad för det. Jag har insett att många har så mycket som vi tar förgivet, och aldrig riktigt känner oss tacksamma för.


Just nu vill jag ge en varsinn guldstjärna till just min underbara syster Katarina och min underbara pojkvän Joao, just för att dom fanns där när jag verkligen behövde dom.


Jag är glad. Jag är lycklig. Just nu är jag det. Det ska jag vara tills jag inte är det längre. När jag befinner mig på botten så kommer det finnas de där få människorna som plockar upp mig, precis som jag plockat upp dom. Det kallas kärlek.

Av Becca - 14 december 2008 20:30

Ja helgen har mest bestått av just firanden av födelsedagar. I fredags så hade jag middag med mina girls. Mycket trevligt tyckte jag. Jag lyckades även pulla ( böjning av engelska ordet pull, inget missförstånd här)  off en kyckling pasta med fetaost och oliver, plus en härlig grekisk sallad till det. ja man ska väl inte skryta, men jag tycker det var suvveränt iaf.


Jag fick även fin fina pressenter av mina vänninor, så som blommor, string trosor enligt tradition, choklad och chokladbok, sedan även diverse pms och hjärtesorg mediciner i form av geisha och fazer mint!


På lördagen var det pankaksfest hos Mätild för att fira hennes födelsedag, hon fick en sjungande blomma, ett par trosor och en bild på Heath Ledger, av Sanni och mej, ja vad ska man säga Heath lär inte få en lugn stund.


Nu fick jag jusst ett meddelande om en viss redovisning jag har imorgon, som jag TOTALT hade glömt bort. FINT, det betyder PLUGG! BLÄÄÄÄ




Av Becca - 9 december 2008 21:05

BLÄÄÄ för plugg! BLÄÄ för att jag har haft sömnproblem den senaste veckan!!! Är det fullmåne eller?


Nej nu vill jag ha min one and only Joao. Jag vill ha ett tre veckor långt lov, jag vill sova med min man vid min sida, det finns inget bättre. Joao! My baby! Jag saknar honom även fast vi träffades igår! Patetisk Rebecca men HEY that's love.


Baby no one makes me as happy as you do <3

Av Becca - 7 december 2008 10:21

Jag ville bara gratulera mig själv på födelsedagen!

Av Becca - 6 december 2008 21:16

Ja vad ska man säga? Stillmarks blood is in tha vains, så vad kan man förvänta sig?


Jo att en fader just i skrivande tid stirrar på Dansbands Kampen... VA?

JO ni läste rätt, och jag con my hjärna har just intagit låtar som: "dag efter dag", "du ger mig bra vibbrationer" och "vad har du under blusen Ruth".


Sedan att min far också virrvlade in sig själv i mitt draperi påväg till mitt rum är också rätt underhållande.


Men vet ni vad, eftersom jag är släkt med denna man så borde jag inte säga så mycket. Jag vet mycket väl att jag själv virrvlar in mig i mitt draperi ibland.


Så nu har jag erkänt det och ja ni vet, jag är ju trots allt Rebolah Stillmark ;D

Av Becca - 6 december 2008 21:10

There’s always that one person that will always have your heart
You'll never see it coming cause you’re blinded from the start
Know that you’re that one for me, it’s clear for everyone to see

You'll always be my boo




Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards