Alla inlägg under december 2008

Av Becca - 29 december 2008 20:14

Ja vad gör jag så här på kvällskvisten? Njae typ funderar, jag funderar på livet, samtidigt som jag har spenderat senatse halvtimman till att gå igenom okända människors bilddagböcker... wow, vad har jag för problem? kan jag inte fördriva tiden med någonting annat?


Mja okej då jag går och gör mig lite te och äter choklad praliner som pappa köpt...


FINT Rebecca mycket FINT.

Av Becca - 27 december 2008 22:34

GUDARS vad jag älskar åttiotalet, ja det vill säga till vissa del, eller delar av, MEN dom delar jag älskar dom älskar jag verkligen.


Ja en invecklad inledning, men om vi ska reda ut det här. MODET, ja modet på 80 talet var sjukt snyggt. Nu menar jag inte dom knallrosa tightsen och turkosa jumpsuits, nej mer Madonna och Cindy Lauper.


Sån där riktigt snyggt åttiotal som man bara vill klistra upp på väggen med en guldram, för det är så bra, så snyggt så perfekt!


Jag har dock hört att det var rivalitet mellan dessa damer, inte bara över musiken utan även om deras klädstil. Folk valde vilken dom ville se ut som Cindy eller Madonna. HUR I hela friden kan man välja det då undrar jag, hur väljer man, båda var ju skit snygga.


Blä vad jobbigt. Jag blir bara otroligt glad när jag ser Madonna iförd hundra armband och rosett i håret, eller Cindy i oranget hår och massor av halsband, eller Pat Benatar i en tyllklänning med ruffsigt hår! SLUTA var snygga.

Av Becca - 26 december 2008 08:51

Igår satt min syster, jag och mina päron i soffan. Vi kollade på Pirates of the Caribbean 2. Det är alltid lika mysigt att se Johnny Depp i rollen som Kapten Jack Sparrow, mihi.


plötsligt utbrister min syster:


Syster: Men gud undra om det var han...

Jag: Han vad?! Vem?!

Syster: Ja han, vad heter han Rebecca, alltså inte i rollen utan på riktigt? (min syster pekar på tv:en och på Johnny Depp iförd Kapten Jack Sparrow dreads och tillbehörande kläder)

Jag: Vad han heter, du menar skådespelaren?

Syster: Ja

Jag: Johnny Depp heter han... Vadårå?

Syster: Nej för min kompis hade varit ute med båten i skärgården med sina kompisar förra sommaren, och då hade han (Johnny Depp) varit med. Han (Johnny Depp) kände tyligen mina kompisar.


EH!? vadå sa du att du sa sa du? Jaha tack för informationen, nästa gång dina kompisar åker ut och badar i svenska skärgården med Johnny Depp, ett litet tips: TA MED MIG!


Tack och bock.

Av Becca - 24 december 2008 10:05

Faster Rebecca med lill Leo när han var nyfödd


Godmorgon och God Jul!


Jag har nyss ätit julfrukost bestående av gröt och skink macka. Jag har ävem hunnit duschat och fixat till mig. Anledningen är att vi snart ska åka till Leo, fasters lilla julpralin!


Ja lillplutten ska få julklappar av tomten, och gissa vem som agerar tomte? haha jo min mamma aka farmor till Leo. Mysigt värre.

Ja nu blir det till att göra mig i ordning lite till.


God Jul vänner, jag kanske skriver nå mer senare idag.

Av Becca - 24 december 2008 00:09

Önska alla en GOD JUL eftersom det officiellt är Julafton nu :D


God Jul ! ! !

Av Becca - 23 december 2008 23:52

 My Baby


Han befinner sig just nu på ett kryssningsfartyg med sin familj, släkt och två vänner, dvs Mazzan och Ridwan...


Jag funderar starkt på vad min lilla sötnos ska göra med en Mazlum och en Ridwan på ett kryssningsfartyg. Vad som än händer kan jag tänka mig att det spårar ur en aning. Men man vet aldrig, kanske uppför pojkarna sig?


Ja jag saknar min baby iaf, jag älskar honom.


BTW har min bror från London kommit hem, det är trevligt, vi pratar om karriären som vanligt. Om film och så vidare. Sicken tur att man har honom, har har verkligen kontakter här och var. Vem vet vart det kan sluta.


Ah nu ska jag dricka upp mitt te och sedan slummra, utan en affropojke vid min sida. HUM jag längtar efter dig underbara Joao <3


Godnatt medmänniskor.

...

Av Becca - 23 december 2008 21:57

Om jag visste varför.

Varför jag blir varm i kroppen så fort jag ser dig.

Varför jag leer av bara tanken på att få vara nära dig.

Varför du passerar mina tankar ett tiotal gånger per dag.

Varför jag relaterar glädje, värme och kärlek till dig.

Varför jag inte kan sluta tänka på just dig.

Du är för fin, för fin för att finnas, för fin för mig.


Av Becca - 23 december 2008 19:54

Jag måste bara få tipsa om någe roligt att fördriva tiden med. Jag sitter här och väntar på att pappa ska komma så vi kan baka knäck, medan jag vänter lyckades jag komma in på systembolagets hemsida. Där kan man testa sig själv att motstå tonåringar som vill att deras föräldrar/syskon/kusiner, ska köpa ut åt dom. Haha otroligt roligt.


http://www.systembolagetkampanj.se/antilangning/

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards