Alla inlägg under september 2008

BTW

Av Becca - 8 september 2008 19:03

Guys imorrn är det skolfoto, och jag bara känner: VADSKAMANHAPÅSIG!?


OKEJ jag vet det kanske inte är världens största problem eller världens viktigaste. Men jag känner ändå lite smått en ångest. Skolfoto betyder att Rebecca ska sitta på en pall och kolla in i en kamera och vrida sig ett antal gånger tills finnen på Rebeccas kind inte syns pga ljuset :D sedan ska man också knäppa en klassbild, GUD vad FINT :) för jag menar att jag alltid blir så fin på det kortet.


Jag tycker inte om det här... jag kanske ska sätta på mig en svartsopsäck så klädvalet inte blir en börda... Ah det blir bra :)

Av Becca - 8 september 2008 18:48

Hej :)


Dagens fråga som cirkulerar i mitt huvud är: Hur dum får man vara?


Kanske har du en begåving? kanske det kanske :D vore det inte underbart om du bara kunde få uttrycka alla dina behov på ett förhållande? Kanske förstöra förhållandet mentalt? Kanske visulera hur en bomb slår ner i förhållandet och förhållandet bara går i tusenbitar????! Vah? var inte det bara typ vääääärldens bästa idé?


ELLER varför inte bara skriva en bok om hur man förstör förhållanden??? JA den idén då? den kanske var bättre, så du kan lära andra hur man ska göra för att fullständigt tönta sig själv till den punkt då andra nästan tycker synd om dig. GUD VAD BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!


Gud vad bra :) snälla fortsätt bara, förstör förhållanden som om det vore din hobby, men det skulle kanske kunna kallas din hobby ändå. GUD vilken FIN hobby du har :)


Rebecca är irriterad eftersom vissa personer inte förstår fakta när dom läser, eller hör det på sitt modersmål, och efter tre månader ändå inte fått in det i sin hjärna :)


Puss sötis du är typ fiiiiinaaaaaast i världen :D <3<3<3




Av Becca - 7 september 2008 20:54

FINT tycker Rebecca, FINT!


Ja vad tycker jag är fint undrar ni, JOHO mitt öront som anlände för ca fem minuter sedan och som ilar och förpestar mitt öra, och som KAN av någon konstig anledning, kanske vara relaterat till min rinniga näsa och halsont som anlände igår.


Med andra ord, Jag tror jag är förkyld!


HUR KUL ÄR INTE DET!? när det är just nu jag behöver ett två timmars pass på gymmet som kan förhinda diverse viktökning och celuliter?!


NEJ men Rebecca det får nog V-Ä-N-T-A en aning ( vecka ) .


Sur Rebecca säger Tjing.



Av Becca - 7 september 2008 18:56

 Janni boiii :D kanske världens mest underbara skådespelare?


:D hihiiii jag har kommit hem efter ett dygn med Pälsk hemma hos honom.


Vi har haft det jättemysigt :D vi åt mysig take away middag igår, kinesiskt, han åt kyckling och curry och jag biff med purjolök :D hur gott som helst.


Eftersom Rebecca inte var så pigg efter dygnet i Kramfors blev det en ganska kort kväll. Vi såg på Pirates of the Caribbean 1 ( tror jag iaf ) och när den filmen slutade vid 23.00 tiden så somnade Rebecca. Stackars älskling fick helt enkelt ha tråkigt och se tv själv med en däckad Rebecca över sig.


Jag vaknade vid åtta tiden i morse av att älskling pillade i mitt öra... :S han är rätt konstig ibland. Men efter en natt av: "JoaobehövertäcketmeränRebeccasåRebeccafårbaratäcke
töverhalvasinkropp"

så orkade jag inte bry mig utan somnade om.


Sedan bestod dagen av god mack+te frukost bestående av nått gott bröd Joaos mamma hade bakat och grönt te såklart :D


Sedan så vandrade jag och älskling till hemköp och köpte bakmix och diverse digistive marabou och festis. Maraboun och festisarna var dock inte ämnade för mig utan mer för Joaos välmående... Det hela slutar med att Joaos syster Madalena och jag bakar och Joao himself sitter och fångar getingar i tomma läskflaskor... XD japp ni läste rätt.


Vad ska man säga, jag har varit tillsammans med mannen i åtta månader så jag borde väl ha sett that comming... but NO. Att sedan tillägga att Joao häller vatten i flaskorna och sätter på locket så getingen inte kan flyga ut och sedan skakar flaskan så den drunknar... ja... jag vet inte behövde jag egentligen tillägga det där sista. Jag tror ni förstår mig ändå.


Efter allt bakande och skakande på flaskor så tjockade vi bullar och spelade the sims 2 XD vadåååååååååeeeeeeee det är ju kuuuul juuuuh! :D vi fick tvillingar :) vi döpte dom till Noa och Nalie... om ni vill veta ;)


neh nu ska jag gå och dricka trettio liter grönt te för att förebygga finnarna som kommer explodera i mitt ansikte snart, efter en vecka en helg och en dag fylld av fazer mint, pizza, kina mat, kitkat och kanelbullar :S


Tjing

Av Becca - 6 september 2008 11:03

Hej och hå. Då sitter man i kramfors då  :D jag har just ätit en ungsuppvärmd coop pizza till frukost och druckit coops bubbelvatten. Dom har ganska bra saker på coop :D


Igår var det partaj här hos min vän Camilla, det var kul :) vi partajade med Cämills kompisar och skapade nya vänskapsband XD 


Jag vill även passa på att nämna en god och trevlig läsare :) hon heter

SimBAh :D och hon är mycket söt :) tack för uppskattningen :D


MEN NU ska jag göra något vettigt, typ granska camillas 13 planscher av Michael Jackson, analysera vad jag ser och besitta frågan: har michael tupé ?


Tjing ;)

J+R

Av Becca - 3 september 2008 23:11

Finast, Sötast, Gosigast och Bäst <3


Hej :) mina vänner och läsare.


Idag har det regnat. Jag blev fly förbannad när jag vaknade och såg att jag skulle få genomlida ÄNNU en dag i regnet. Blir man inte bara så irriterad! Jag som tycker att September är en perfekt månad att nyttja alla sina fina sommarskor som man snart inte kommer att kunna ha pga det kalla och huttriga höst vädret.


MEN NEJ?! varför inte bara förstöra Rebeccas idé och överrösa September med regn??? det är väl en bra idé? NEJ det är det absolut inte tycker Rebecca men eftersom hon inte är en högt uppsat vädergud, så får hon helt enkelt infinna sig i att det R-E-G-N-A-R ute :) Det behöver dock inte betyda att Rebecca klär sig i galonbyxor och stövlar. Nej, hon trottsade istället vädret idag och satte på sig sina fina blommiga sommar skor, vafan lite fin kan man väl få vara :D


Efter en LÅNG skoldag så begav jag mig hem, hem till värmen och familjen :) dte var mysigt för min kära bror med fru och barn kom och åt middag med oss :D och faster Rebecca gullade mycket med den söta lilla 5 månaders gamla Leo :D världens underbaraste sötsak är han, och han skrattar nästan hela tiden :)


Sedan kom Joao till oss lagom till efterätten :) vi åt äppelkaka med vaniljsås och sedan okuperade Joao och jag mitt rum och såg på idol. Gosade gjorde vi också. Jag känner mig så glad, för han är så underbar min älskling. Världens sötaste. Han får mig att skratta, rodna, känna mig lycklig och uppskattar allt med mig som jag är.


VAD mer kan man begära? absolut ingenting. Och efter snart åtta månader tillsammans så tycker jag inte att vi ska ge upp för några nerförsbackar. det finns ingen anledning. Vi känner varandra allt för väl och vet att ett liv utan oss... ja vad är det för liv?

Nej Joao du är det finaste som finns och vi knatar på tillsammans genom lycka och sorg. Vi stöttar varandra och älskar varandra, och så länge vi gör det finns det inget som kan splittra oss.


:D och sedan måste jag bara tillägga att älskling skickade världens sötaste låt till mig: http://www.youtube.com/watch?v=1_t8tBrZuqo&feature=related


 :) och skrev som förklaring:


Diggiloou... RIP Pierre Marzouki säger:

det finns ingen som dig älskling

Av Becca - 3 september 2008 08:08

Just nu går Rebecca igenom perioden: jag är fattig och orkar inte köpa nya saker för jag är SNÅL. Perioden i fråga är... ja ganska bra för plånboken kanske men inte för mitt välmående. Jag är frustrerad, det REGNAR i sundsvall och Rebecca vill ha snygga skor. Eftersom jag  är HUM praktisk av mig, så tänkte jag inte springa runt i mina FINA röda gosiga skor (sommarskor) eller mina BLOMMIGA fina underbara skor (sommarskor) Eftersom det REGNAR i sundsvall!


Kan det bara sluta regna?!


Av Becca - 1 september 2008 21:58

Hela dagen idag har bara varit lång, ganska tråkig och... ah just not filled with happines :/ very sad.


Efter en dag på skolan som slutade 16.15 så gick jag och Matilda på stan en snabbis och fikade på waynes. det blev scones XD haha, Rebecca är besatt.

Men jag kommer väl lessna snart.


Väl på waynes tog jag upp mobilen för första gången sedan klockan lunchtid denna dag. Vad hade jag, jo 8 nya meddelanden och 6 obesvarade samtal.

Alla från min älskling. Jag blev nästan orolig, men när jag ringde honom var han nästan arg för att jag inte hade svarat honom, och han trodde det hade hänt mig nått.


Älskling är han inte bara så söt :D hihi hur mycket kan man älska en människa? jag vet inte, men även fast det har funnits tvekan så är det du och jag, för du vet bara du kan få mig att känna som jag gör när jag är med dig :) <3<3<3<3<3<3<3<3<3



Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards