Alla inlägg den 9 september 2008

Av Becca - 9 september 2008 21:00

Här sitter jag och snörvlar, johorå min förkyldning har inte försvunnit och jag kan ibland bara andas genom munnen :D wihiiiiee!


Jag har precis pluggat färdigt för kvällen och hoppas verkligen att allt ska lyckas jättebra imorrn :P dock är jag jättetrött just nu och borde sova, men jaghar ju sovmorgon imorrn så jag orkar inte vara duktig flicka just nu.


Har btw sett första avsnittet av nya top model, det var jättebra, men jag är ju lite av en nörd som följt alla omgångarna. Men denna gång var det en jättesöt tjej från somalia som var med, hon berättade om att hon hade blivit omskuren.


Jag blev så sjukt irriterad och arg, HUR kan man göra så mot kvinnor?!  det är så hemskt :( jag blev jättelessen och jag hoppas verkligen att det finns något hon kan göra åt det nu eftersom hon bor i Usa, som kanske har lite mer resurser och en annan syn på kvinnligomskärelse. Jag hoppas verkligen det, för hon sa att hon inte kan ha sex och att hon därför aldrig kommer kunna gifta sig trodde hon.


Jag blev verkligen så arg och lessen, kan vi sluta leva på medeltiden och försöka förstå att alla har en egen vilja och man borde verkligen kunna avstå om man inte vill bli omskuren.


Arg Rebecca försöker lugna ner sig.


Nu ska Rebecca prata färdigt med Joao och sedan sova :D hihiii.


Tjing

Av Becca - 9 september 2008 08:59

Här sitter jag och dricker mitt morgon te. Jag känner mig uberpigg, jo allvarligt jag gör det, jag är inte ironiskt den här gången. Min pigghet kan komma från dom 10 timmars sömn jag fick inatt :D jag tror inte jag har sovit så länge på... länge.


Jag sitter och filurar och mer eller mindre: mas o menos, som man skulle kunna säga också, inser att jag snart måste göra mig iordning för att inte komma försent till skolan.


Men just nu mår jag bara ganska så bra :) Tanken på att jag måste gå på gymmet kanske väger ner lite ändå, men i alla fall :D Jag sitter här och tänker på min Älskling. På hur mysigt det var att dansa i köket till hans låtar på mobilen igår :D hur gosigt var inte det? Sedan bara att vara med dig älskling gör mig glad :D jätteglad och helt ivrig XD Joao Joao Joao, min gosiga man. Gud jag bara längtar efter dom där afrikanskthärstammade läpparna nu :O, kan inte dom komma och ge min en morgon puss?!


Älskling +  hans afrikanskthärstammade läppar är förövrigt påväg till Lögdö för nån camping med skolan... Det kanske blir kul.


Nej nu måste jag kila hihi :D tjing


Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards