Alla inlägg under september 2008

Av Becca - 12 september 2008 22:01

Här sitter jag. En mycket trött och febrig Rebecca som inte har en UNS ork i kroppen. Jag fryser och vill bara sova. Just nu vill jag bara ha Joao här som kan krama mig och sova brevid mig och pussa mig på morgonen och säga: älskling du är så fin precis när du har vaknat även fast ditt hår ser ut som ett skatbo och dina kinder och läppar är pluffsiga :)


Nej men allvarligt, det är det som är så underbart med Joao, han ser nått fint i situationer då jag bara vill skratta. Men jag måste väl erkänna att han inte ser så dålig ut heller precis när han har vaknat :D med sitt tillruffsade affro och förvånade blick. :D aaaaaaaw Älskling jag har abstinens efter dig nu. Kom och trösta din sjuka fru!


Nej men hurrni jag måste verkligen få klaga på hur dåligt jag troligtvis kommer att sova inatt, så typisk mig i förkylnings situationer. Jag brukar oftast ha ilningar i hela kroppen, ont i ryggen och allmänt svårt att sova. BLÄ för det kanske man skulle kunna säga. Tur då att det är lördag imorrn så jag kan få sova ut :D wow underbara helg!


Nu ska jag gå och huttra nån annan stan än framför datorn, kanske framför tv:en och nån film eller nått :)


Tjing

Av Becca - 11 september 2008 18:25

Åh här sitter jag och huttrar och häller i mig te :) Mysigt kanske, men jag känner dock att förkylningen inte har lämnat min kropp.


Jag är sjukt trött och vill bara ligga och lata mig med en kopp te i soffan. Men det kan jag inte för jag ska på teatern ikväll. A matter of fact så ska jag dit om ca en kvart (Y) hoppas inte det blir långdraget för då kommer jag troligen att somna.


Tjing

Av Becca - 11 september 2008 08:21

OOH MY GOD! Igår just när jag sitter och skriver läxa så ser jag att det tydligen är någon som har hackat sig in på min msn :( scary! jag blev såklart fly förbannad. Men men vad ska man göra.


Min kära man försökte lugna ner mig och han kan tydligen allt om sånt där med att hacka sig in på andras konton osv... han förvånar mig alltid, men egentligen kanske det inte är så konstigt med alla hans ... äventyr in the past :P


Iaf sitter jag här nu och har upptäckt att jag har ännu en läxa att göra klart, HUR underbart är inte det? när jag var nära att få nackspärr igår efter ca fyra timmars plugg av matte, spanska och kinesiska.


Nej nu skiter jag i min nya uppoppade läxa. jag orkar inte. Jag förtjänar en morgon utan nackspärr :)


Nu ska jag dricka te och promenixa till la escuela :) baj baj eller adios som man också kan säga ;)



Av Becca - 10 september 2008 18:29

Gud vad Rebecca skriver på sin blogg idag!


Men men, just nu sitter jag och letar desperat efter barhemmet som var med i dokumentären på kunskapskanalen i måndags. Jag blir så irriterad, kan det inte finnas någon som helst information om det?!!


Jag var så intresserad och ville veta om barnen hade fått ihop alla pengarna och gett ut sin skiva osv.


Varför finns det inget om dom på internet!!!??? det är väl ändå något intressant och viktigt som borde finnas med. ett barnhem som kämpar mot hiv och sjunger för att få ihop pengar och sedan får åka till New York och uppträda med Alicia Keys!? HALLÅ är det bara jag som tycker att det borde skrivas mer om sånt.


Tydligen... :S


Sedan vill jag bara meddela att Googles första sida nu är designad med en Large Hadron Collider bild, GUD VAD FINT :)



Av Becca - 10 september 2008 17:54

Joho, jag har visst sett att dessa öronprydnader blir allt mer poppis. Dom är ju ganska så snygga måste jag erkänna. Dom är snygga :) Det är konstaterat nu.


Jag äger ett par faktiskt, gud vad fräscht tänker ni :D... Ja jag kanske är så fräsch av mej :D


Nej men to the point. Ärligt tarlat kan jag ibland relatera till min vän Maria som inte gillar när andra har likadana kläder osv som en själv. Jag kan ibland känna att man har hittat något fint, låt säga en klänning, som man tycker är så fin och speciell och man passar så sjukt bra i den, då är man lite on top of the world och känner sig ubersnygg när man har på sig den. Och det är ju helt underbart :D jag tror nog alla kan relatera till detta :)


Men när då man plötslig ser en människa, på stan, på jobbet, på skolan, som också har denna klänningen, då känner man sig inte så speciell längre...


Och det är kanske dit vi kommer med dessa örhängen? eller? jag gick in på glitter här om dagen och granskade deras sortiment och hittade till min fasa ett på bambu hoops kopior i äckligt guldig färg :O


Hur kul är det? Sedan finns dom ju självklart i silver OCH guld, och i hjärtformat också.


Jajajajaja! jag hoppas inte Sundsvall exploderar i dessa smycken än på ett tag. Lite fint kanske det är om bara några bär dom och inte alla i åldrarna 13-17 till sin Lykke Li knut.


Nej Tack :)

GUD

Av Becca - 10 september 2008 17:37

Vad världen är liten :O kan världen sluta vara liten? kan Sundsvall sluta vara litet ??


Det är ju ganska så frustrerande när man hela tiden hittar kopplingar mellan människor.

 : hon är kompis med honom och tillsammans med honom och hennes kille var tillsammans med henne och den tjejen är kompis med henne och hon är tillsammans med han och hans syster känner henne och.... BLA BLA BLA!


LESS MAN BLIIIIRH!



Av Becca - 9 september 2008 21:00

Här sitter jag och snörvlar, johorå min förkyldning har inte försvunnit och jag kan ibland bara andas genom munnen :D wihiiiiee!


Jag har precis pluggat färdigt för kvällen och hoppas verkligen att allt ska lyckas jättebra imorrn :P dock är jag jättetrött just nu och borde sova, men jaghar ju sovmorgon imorrn så jag orkar inte vara duktig flicka just nu.


Har btw sett första avsnittet av nya top model, det var jättebra, men jag är ju lite av en nörd som följt alla omgångarna. Men denna gång var det en jättesöt tjej från somalia som var med, hon berättade om att hon hade blivit omskuren.


Jag blev så sjukt irriterad och arg, HUR kan man göra så mot kvinnor?!  det är så hemskt :( jag blev jättelessen och jag hoppas verkligen att det finns något hon kan göra åt det nu eftersom hon bor i Usa, som kanske har lite mer resurser och en annan syn på kvinnligomskärelse. Jag hoppas verkligen det, för hon sa att hon inte kan ha sex och att hon därför aldrig kommer kunna gifta sig trodde hon.


Jag blev verkligen så arg och lessen, kan vi sluta leva på medeltiden och försöka förstå att alla har en egen vilja och man borde verkligen kunna avstå om man inte vill bli omskuren.


Arg Rebecca försöker lugna ner sig.


Nu ska Rebecca prata färdigt med Joao och sedan sova :D hihiii.


Tjing

Av Becca - 9 september 2008 08:59

Här sitter jag och dricker mitt morgon te. Jag känner mig uberpigg, jo allvarligt jag gör det, jag är inte ironiskt den här gången. Min pigghet kan komma från dom 10 timmars sömn jag fick inatt :D jag tror inte jag har sovit så länge på... länge.


Jag sitter och filurar och mer eller mindre: mas o menos, som man skulle kunna säga också, inser att jag snart måste göra mig iordning för att inte komma försent till skolan.


Men just nu mår jag bara ganska så bra :) Tanken på att jag måste gå på gymmet kanske väger ner lite ändå, men i alla fall :D Jag sitter här och tänker på min Älskling. På hur mysigt det var att dansa i köket till hans låtar på mobilen igår :D hur gosigt var inte det? Sedan bara att vara med dig älskling gör mig glad :D jätteglad och helt ivrig XD Joao Joao Joao, min gosiga man. Gud jag bara längtar efter dom där afrikanskthärstammade läpparna nu :O, kan inte dom komma och ge min en morgon puss?!


Älskling +  hans afrikanskthärstammade läppar är förövrigt påväg till Lögdö för nån camping med skolan... Det kanske blir kul.


Nej nu måste jag kila hihi :D tjing


Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards