Alla inlägg under november 2007

Av Becca - 19 november 2007 22:25

 Andra Avenyn <3


Dagen har faktiskt varit ganska bra :) Jag och Matilda (och numera Sanna) återsåg våran underbara snygging :D vi som trodde han hade emigrerat till... ja nått annat land, men nejdå efter ca en månad av ickeexistans så såg vi honom :D lika vacker som vanligt, och nu är även sanna smittad.


Matilda sken upp som en sol och var lycklig typ hela dagen, ska inte påstå att jag inte var det heller XD


Nu har jag bestämt mig ännu mer för att hålla sannas och min pakt :D


Efter skolan så begav sig sanna och jag till alnöbadet med buss nr 1 :D haha :P jag som hoppades på att en viss person skulle åka med bussen blev visst besviken, men men man kan inte ha tur jämt. Vi fick dock stå hela vägen till Alnö för bussen var proppfull.


Väl framme så promenerade vi till badhuset, under tiden lyckades sanna släga fram ett littet roligt sitat:

sanna: du vet på sporthallen i vattnet, dom här stora sakerna?

jag: vah?

Sanna: jamen dom där runda stora sakerna?

jag: du menar lamporna?

Sanna: ja dom, lamporna. När jag var liten trodde jag det skulle komma hajar simmande ut från dom. Så jag tycker faktiskt lamporna är läskiga.


:D sanna är söööt :P <3 sedan så lärde hon mej simma nån slags simmteknik :P hahahaha XD jah såg förjävlig ut när jag försökte lära mig allt som sanna tyckte jag skulle. Sedan var det ju inte roligare att tioåringarna som simmade brevid mig kunde simma tre gånger så bra som jag, om inte tio :P


Men men men under det följande årets simlektioner med sanna så lär jag lära mej ett och annat :P


När jag kom hem så slappades det inte, jag såg på Andra Avenyn så klart sedan sprang jag upp till Natha och drack te, grönt såklart ;), och vi pratade :D så mysigt, sedan promenerade vi en sväng och jag roade mig med att kasta snöbär på natha medans hon försökte mula mig :D haha så mysigt att vara med dig min älskis <3






Vi

Av Becca - 19 november 2007 08:41

Något jag bara satt och tänkte på här på morgonkvisten, är på dig och mig.


Vi har förändrats så extremt mycket båda två det senaste året. Det är sjukt, den du var för ett år sedan är totala motsattsen från vad du är idag.

Det är konstigt egentligen hur människor kan förändra sig så snabbt. Det var jobbigt ett tag att försöka lära känna dig igen, för jag trodde du var en helt ny människa. Men du är fortfarande en del av dig som du alltid har varit, den delen har bara förändrats lite.


Det var nog dags för dig och mig att se på varann för den vi är nu och inte för den vi brukade vara. Ditt nya du och mitt nya jag är fortfarande VI. Så vill jag att det ska vara, hur länge som helst.


<3

Av Becca - 18 november 2007 18:59

Som jag kanske skulle kunna säga, men då skulle jag vara helt ironisk.


Ja som sagt, det är lite trögt just nu.  Men livet går vidare hoppas jag. Och snart är det ju december :D min absoluta favvo månad på hela året :D Min födelsedag :D 7 december :P som jag hoppas att ingen som följer min blogg har missat :P


Sedan så ska jag till tandläkaren nästa vecka :S och dra FYRA tänder :S det kommer inte alls göra ont :( och jag kommer säkert se jätte snygg ut också ända tills i januari då min tandställning ska på, samma dag som Sanna söt ska få sin tandställning också :D haha ibland kan dom där tandläkarna tajma rätt bra.


Jag har för övrigtspenderat dagen ganska slött.  Var på stan med Tess :D trevligt att åter se henne, läge senn vi träffades sisst, känns som ÅR sedan :D Vi har fortfarande samma fula humor du och jag :) glad för det.


Senn var det nån liten unge som invigde våran tip på stan med att först springa in i mej, sedan skrika högt så alla hör: Varför rör du mig för?! Hon därborta rörde mej ! varför rör du mig för!? :@ wtf, jag blev as irreterad på den lilla pojken, han skerk ju som om jag va världens våldtäcktsman :S han kan ju inte springa in i mej sedan skrika att jag rörde honom, det var väl fan han som "rörde" mej om det var nån som rörde nån. Jävla stört barn :P så ska inte mitt barn bli :P


aja dom är som dom är dom små liven, men man kan ju inte hata dom för det.


Sedan hade jag mys stund med mami och åt middag :) ganska mys fast sedan mådde jag illa :S så jag var TVUNGEN att gå och köpa en Coca, det är min räddni9ng när jag mår illa. Förlåt sanna men se det som medicin. Jag vandrade till konsum med Natha och vi småpratade om livet.


Jag är glad jag har dig Natha, du är mys och betyder mycket <3

Mys

Av Becca - 17 november 2007 15:04

T.I


Ja inatt så sov jag hos natha. På morgonen så såg vi nån film som hette Tillsammans, haha! mycket rolig och konstig film :). Sedan har jag spenderat mycket tid till plugg oxå :( Fick läsa ca 60 sidor i en bok som inte alls är bra

:( Tråkigt. Sedan skulle man skriva ca en A4 sida på datorn om vad man hade läst oxå, :( MKT tråkigt.


Mitt T.I obsession har även kommit tillbaka :P ca samma tid som förra året då min förra T.I period var i full gång. Han är ju jättebra <3<3


På kvällen så var det tänkt att vi skulle basta, men det blev inte så. Jag var med Camilla och Lisa i stället. Det var mysigt. Vi pratade och myste och drack te :D grönt så klart :P Sedan så såg vi på en film med Jennifer Aniston på femman och på nån dokumentär grejj som hette "Player eller Romeo" eller något sånt :P. Ganska kul att se.


Lägger in en bild på T.I

Av Becca - 17 november 2007 01:49

ja idag har jag varit mindre djup än igår i alla fall :P jag va ledig hela dagen så jag typ sov länge :D senn så gick jag på stan med sötis anna :D länge senn jag träffade henne så det var mys. Jag lyckades även baka världens mest misslyckade kanelbullar helt av mig själv :D duktigt rebecca :P och för sannas information så var det NYTTIGA bullar, med råsocker och inget pärlsocker :P:P jaja faktiskt ganska nyttiga :p men dom blev ändå inge goda.


Senn landade jag hoss natha och åt trevlig middag där med hennes sötis familj. Vi diskuterade framtiden :P dte är alltid lika kul att diskutera med nathas mamma :) hon är söt.


Efter många om och men så blev det även bio. Saw 4, sällan, sheat inte min typ av film tänkte jag med offrade mej att följa med in return att natha skulle betala. :P (A) så hemsk var faktisk inte filmen, imellanåt varen faktiskt komisk :P


Efter bion så ville jag till nån kyrka på chokladbuffe :D som steffi hade tipsat om, men nej då inte alls, eftersom ingen ville dit så blev det inte så :P Vi åkte till Yasin ist och... ja vi spelade typ nå spel som jag inte var bra på i alla fall :P:P


Nu är jag hemma hoss natha och har just haft mys med te och pratat, nu ska vi sova snart tror jag :P är lite trött faktiskt :P


------------------------------------------------------------------------------------------------


You are my secret sunshine, thanks for lightening up my darkest day.



Av Becca - 15 november 2007 21:43

 Jag när jag va typ fem


Ja, idag har jag känt mig lite... ja lite deppig typ. Jag vet inte varför, det bara är så. man typ tänker för mycket och senn så blir man bara inte glad.


Nu sitter man och lyssnar på allmänt tänkaförmycket musik. Som the verve med bittersweet. Typisk musik jag lyssnar på och tänker FÖR mycket. Oh gud nu kommer det här inlägget vara hur jävla djupt som helst om man känner mej rätt :P


Seriöst jag är 15, snart 16 :P, tänk va mycket man har gjort i livet redan lixom. Det är ju sjukt, när man börjar tänka på det. Tänk på alla ställen man har varit, alla människor man har känt, träffat. Alla närakompisar man haft, alla kompisar som man kände jätte bra förut som man inte vet nått om idag alls. Tänk alla ställen man har bott på, alla djur man haft, alla favoritfärger man har haft som har ändrats för vart tredje år typ. Tänk va mycket man har varit med om, olika situationer man kan kolla tillbaka på och inse att det är dom som hjälpt en att bli den man är idag.


Tänk allt man har velat, allt man har inte vågat göra som man ångrat sedan, tänk allt man har gjort fast man inte har vågat egentligen.


Tänk alla frågor man har tänkt, tänk alla dom man aldrig fick svar på för att man var för feg.


Gud vad man tänker för mycket, jag tänker verkligen för mycket. XD


Men nått jag har lärt mig hittils i livet är i alla fall att jag är den jag är, jag vet vad jag vill, vill man så kan man, misstag är ett måste om du ska lyckas någon gång, man lever bara en gång så gör det bästa av nuet, sluta tänk så mycket för svaret du söker kanske står precis framför dig en dag.





Av Becca - 14 november 2007 22:30

Så här kan det se ut efter en ryska lektione med sima :P


Howdi, i dag började dagen som alla andra onsdagar börjar för en SPIN1A:are med språkblock A, med en spanska lektion. Där fick vi lyssna på Karlas favorit artist Juanes och hans låt Y por ti. Förts var den lite mesig i mina öron, men den överaskade mig och nu har jag den på hjärnan. :D MKT bra låt :) mysig låt. 


Skolan slutade med en idrottslektion på SAK... :P vi fick typ gymma :P Det var ganska kul, men jag föredrar ego :P Längtar btw som en gris till våran dans börjar!


Sedan så bar det iväg till sima för en ryska lektion :D, MKT mysigt. Vi åt några goa saker som simas mamma hade bakat, massa onyttigt oxå :P Sedan drack vi te och kollade på ryska musikkanaler :D hahaha XD sedan så blev det ryskalektion på riktigt. Vi fick lära oss uttalet på alla bokstäver, hela alfabetet, hur man skriver bokstäverna, hur dom ser ut och hur dom låter. Vi lärde oss små ord och sedan också siffrorna 1-10.


:D det är verkligen kul med ryska, fan vad bra vi ska bli :D:D


Sedan igick vi också pakter, sanna och jag ska avstå från allt onyttigt och börja simma två gånger i veckan :D haha flumm, sellan sanna va på pepparkakorna typ tio minuter senare oxå XDXD Det kommer med andra ord inte gå så bra för oss :P men men, man måste ju försöka. :P


Nu ska jag dricka massa te, för att känna mej lite nyttig efter kvällens intag av alltmöjligt. Till det så lyssnar jag på Juanes, och så måste jag bara rekomendera folk att se på denna söting som natha rekomenderade mig ;) take a look <3


http://www.youtube.com/watch?v=L3pj6vkcn-E


Okej jag vet det börjar gå lite lågnt, men... jag ska skärpa mej. snart :P:P


Av Becca - 13 november 2007 21:29

Howdi, idag så va jag hos tandläkaren :S :P jag har lite tandläkarskräck faktiskt, men men vad gör man inte för att få fina tänder. jag ska få tandställning :P som många få andra så är jag faktiskt glad över det. Två år av mitt liv kan jag offra för att ha fina tänder resten av livet.


På skolan såg vi en intressant dokumentär om media, med trettonåriga tjejer som juckdansade och ville bli modeller mm. :P ja en bra lektion iaf eftersom vi slapp nån föreläsning.

Idag mina damer och herrar så såg jag även världens sämsta avsnitt av Andra Avenyn, det enda man fick se var Håkon och alla hans knull. :S Vart var Mohamed Said?????? :'(


Avsnittet sågs hos Natha, vi åt choklad (A) o drack te och myste. Egentligen var det meningen att jag skulle hjälpa natha och plugga... det gick ju som det gick, och sen kom Renzo också och joinade. Det var trevligt. Nathas lillbror är mycket söt :)


Att vi sedan började prata om spöken var ju... UNDERBART, detta ämne verkar följa mig och jag gillar det inte. Jag kommer iaf inte kunna sova inatt :S och jag skulle inte kunna sova om jag va natha heller, med hennes vackra tavla på väggen :S neh nu ska jag försöka tänka på nått annat och äta fil o musli :P:P


Bild ägnad till Elijah Kelly för att jag vill se Hairspray just nu :D


Vill ni också det?  tkr jag ni ska kolla in det här  :D


http://www.youtube.com/watch?v=D2WxGeg6UGs


<3<3<3


Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards