Alla inlägg under januari 2008

Av Becca - 19 januari 2008 00:01

                                            KRRRUM <3 


Godafton kära vänner. Idag har jag upplevt den första roliga nollningen på hedbergska sedan jag började där. Kanske var den patetisk, kanske var den tråkig, kanske var den vanlig enligt andras åsikter. Men enligt mig så passade den min humor alldeles utmärkt :)


Det gick ut på att dom nollande skulle dansa till "alla som inte dansar är våldtäcktsmän" HAHA så roligt :) ah precis perfekt kul :)


Sedan bar det av hemöver o jag umgicks lite med Johannes :)


Sedan kom mätild till mej och joinade för dinner :) vi åt tacos XDXD :D GOTT :D sedan kom även sanni :) vi ägnade kvällen åt att se på harry potter och den flammande bägaren, dricka te och käka oss feta som grisar med godis, ritade även lite på varandra... vad som skrevs/ritades är icke att nämnas :)


Just i skrivande stund har jag oxå fått reda på att busspriset har höjts fråm 11 kr till 13 kr... men fuck the bus, ska fan aldrig åka buss mer.

HATAAAA :P


aja nu ska jag snart off to bed, för imorrn äre vigorbal vettni :D you gotta look pretty tomorrow, så jag behöver min skönhetssömn ;)


godnatt <3


Av Becca - 17 januari 2008 22:26

Vart dricker man godast te i sundsvall? vart får man stora te koppar och gott tilltugg i sundsvall? JO på Coffe House! (L)


ja som sagt idag var det teater, kom hem från den för ett tag sedan. efter två timmar med nästan konstant skratt, fel sägningar av repliker, tåflörtning med hanna, ironiska koversationer med lsil, direktioner som: säg det där med mjukare röst, kolla inte på honom, skratta inte då, skratta nu, du går åt fel håll, vi testar med att du kommer in därifrån ist... bla bla bla. ja teater är kul men ibland är det jobbigt och krävande oxå :P


ja nu har jag allmänt ont i ryggen och jag är trött. börjar tidigt imorrn så jag ska sova snart :) jag kom bara på att jag behöver meddela något, något som alla bara måste veta. att för ca ett år sedan gick jag o mina kompisar runt och letade ett mysigt kafé med billig och god mat/fika. det hittade vi inte, det närmsta vi kunde komma våra krav va stor charm utanför hm.


M det var då, nu när hedbergska stod i fokus och man ska vandra igenom stan varje dag så snubblade jag över ett kafé, som hette Coffe House. jag tänkte: okej jag har sett att det har funnits här  jättelänge men det såg ju inte så bra ut. men okej jag kanske ska prova ett nytt kafé. jag gick in, beställde en varm panini (eller PANNI som matilda säger XD) med salami, fetaost, pizzakrydda och lök. jag var såld, jag skulle aldrig lämna detta kafé, med dess sköna stolar, perfekta utsikt, lagoma priser, extremt goda mat /fika för bra summa pengar. Goda kaffe drinkar och goda pajer. from now on it's Rebecca (L) CoffeeHouse for life. ALDRIG ska jag älska ett annat kafé på detta viset. sådetså <3


godnatt allesammans <3



Av Becca - 16 januari 2008 20:52

kära vänner och trogna bloggläsare, kära icke vänner och slumpmässiga bloggläsare. Jag tänker börja detta in lägg med att återligen förklara min kärlek till en man, ja en underbar man, som är helt fenomenal när det kommer till MUSIK! han är underbar,helt fantastisk,rytm he has, OMG jag älskar dig! beundrar dig och dyrkar dig! DADDY YANKEE! du är underbar!!!


detta blir snart en milla-mj grejj känner jag :P haha men så långt har jag inte gått än :)


gah gah gah, salud y vida :D mkt bra låt (L) älska daddy yankee :D


aja idag fick jag ett mkt mystiskt sms från en secret admire :O

smset löd:

jag gillar ditt lockiga hår.

jag gillar dina orakade lår.

jag gillar din vita everest jacka.

jag gillar att du gillar att äta macka.

jag gillar när du ler.

jag vill att du ska göra det mer :)


hahaha XDXD


jag blev glad :) och jag tror inte... att... jag vet vem det kan vara som skickade detta sms... (A)


Idag har jag kutat runt på stan och jagat en klänning, med tillbehör till vigor balen. :P haha OMG riktigt krävande, men nu har vi hittat klänning, pumps, strumpbyxor och örhängen. :P:P nu blev ju inte allt som jag hade tänkt mej,  men det duger... tror jag :)


nu ska jag dricka te :D den NI såg ni inte komma ;) pussssss <3




Av Becca - 11 januari 2008 18:39

ja ni, idag insåg jag något. det bara flög in i mitt huvud XD jag förstog att livet är för kort för att slösas på onödiga saker som inte gör dig glad.

för kort för att slösas på människor som inte bryr sig.

för kort för att inte våga göra det man egentligen vill.

för kort för att tycka att man är ful.

för kort för att vara snål.

för kort för att vara långsur.

för kort för att vara lessen länge.

för kort för att ha förutfattade meningar.

för kort för att försöka få bort det där fettet på låren som ingen annan tycker gör något alls men som du ser EXTREMT väl.

för kort för att avstå från en jättegod chokladkaksbit bara för att "jagskavaranyttigiår".

för kort för att vara sur på din kompis kompis bara för att han/hon va sur på eran gemensamma kompis.

för kort för att deppa ihop i provrummet på HM bara för att du inte kan ha storlek 36 i deras äckligt små jeans.

för kort för att inte våga ta för dig!


förstår ni inte, vi lever en gång, man ska ta för sig allt man kan :D man måste va ego ibland :D man måste vara stolt över sig själv ibland :D man måste förlåta ibland :D så är det, tycker jag iaf, så så är det för mig, jag vet inte hur det är för er.


men med mitt liv ska jag göra något bra. inte slösa bort det på rökning,alkohol,droger och all jävla skit som det nu finns. det finns ett ord som är ett mkt bra ord: måtta, heter det. och det ska jag använda mkt.


jag inte tänker slösa mitt liv på att bry mig om folk som inte bryr sig om mig. folk som ljuger. folk som bara vill får andra att må dåligt. folk som inte förstår vad vänskap är. folk som inte lyssnar när det behövs.


listan kan göras så lång. men här med är det bara så. vill inte du vara med mig, så vill inte jag vara med dej. för varför ska jag slösa tid på att övertala dig. det är dyrbar tid som jag tänker göra något bra av ist.


ja hurrni detta va vad jag insåg idag, sammanfattande insåg jag att vi lever EN gång, så lev så bra som möjligt så du inte ångrar dig när du sitter där på pensionatet som 90 åring.

..................................................
..................................................
.......


NU ska jag off to the movies, och se på guldkompassen med två ladies ;) sanna och matidla, ska bli jättekul tycker jag. sanna är sötisen själv och matilda har man alltid roligt med :D puss på er jäntor <3






Av Becca - 9 januari 2008 22:35

Just nu känner jag att jag vill skriva en liten hälsning till min underbara kompis Sanna.


När vi va små så va vi bästisar :D haha så underbara minnen (även fast du blev senil på senare tid och inte minns allt ;) ). Sedan träffades vi igen på gymnasiet :D det klickade direkt och jag är så överlycklig att det gjorde det. Vi har så kul, när man är med dig skrattar man alltid, sedan om man behöver prata om problem eller få stöd så finns du där :)

Jag finns här för dig också när du behöver mig. det lovar jag dig. jag blir så glad när jag är med dig. :D tack sanna för att du finns, tack för att vi träffades igen, tack för att du gör mig glad, tack för att du är underbart söt och lättsam att vara med, tack för att du inte skrattar åt alla min dumma tankar, tack för att du lyssnar när det behövs, och tack för att du ska få tandställning så vi kan genomlida processen tillsammans :)


underbara sanna cornelia östlund tack för att du är min ihopväxtatvilling :D

många kramar till bara dig <3

Av Becca - 9 januari 2008 21:55

Oh My! jag tror jag dör. här sitter man på kvällskvisten och tråkar. sedan loggar sandis in på msn XD sedan ca en halvtimma senare sitter jag och tittar igenom sundsvalls utbud på snyggast.se XDXDXD haha så patetiskt!


Snälla söta flickor och pojkar som lägger ut bilder där, ... jag har inte ord för vad jag känner XD känns så komiskt :P och det värsta är att endel är uberseriösaXDXD


Ojoj :P så kul. aja iaf så lite snabb info, fick min tandställning igår :O:O känns extremt weird XD jag får pms damp på den :P den är ju ivääääägen :P haha men men, den är där för att snygga till mej satt det är bara att tycka om den :P


JAHA ja jag såg nyss på victorias secret fashion show :) ganska kul men jävlar du vila spinkis ben endel modeller har. jag tkr personligen att former är snyggt :)


men man har olika smak :) dom är väl snygga på sitt sätt :)


aja nu ska jag ängna mig åt nått annat :)


godnatt o puss på er alla trogna bloggläsare ;) <3

Av Becca - 6 januari 2008 21:49

jaha ja. idag vaknade jag ca halvett eller något. neh det gjorde jag inte alls kom jag på jag vaknade halv elva XD haha ställt klockan så man ska försöka vänja sig vid att inte sova hur länge som helst.


sedan städade jag och mamma bort julen :) och sedan gick jag upp till natha och drack te o myste.


sedan åkte vi till johannes och såg på film med han och nebil. nån jävla äckelfilm. dom som känner mig vet att dockor är en fobi, men att clowner är en större fobi!!! jorå filmen var en läskis och innehöll både dockor och clowner :S:S:S fuck vilken äckelfilm! men det var mysigt ändå :)


när natha o jag skulle åka hem så tog vi bussen. jag plingade såklart där jag skulle. ställer mej upp o väntar vid dörren på att bussen ska sakta ner... bussen saktar inte ner och kör förbi min hållplats :O:O:O jag blev arg och ord som: jävlaäckelfittbuss, kunde höras mummlande från min mun då jag klev av på en hållplats längre bort. så ja, jag fick en promenad oxå :P


aja nu har jag ont i ryggen :(:( men jag ska snart sova, skola imornr juh :O får se hur det går :)


godnatt <3



Av Becca - 5 januari 2008 22:20

här sitter jag och typ är allmät filosofisk och tänker på massa saker. på massa människor jag inte vill tappa kontakten med som jag bara inte varit med på jättelänge. sedan blir jag lessen och lyssnar på allmänt dprimerande låtar. sedan mitt i allt detta kommer en dansbandslåt som min bror har lagt in på min mp3 HAHAHAHA! hahaha så sjukt komisk låt :D jag erkänner att det där piggade upp mig ganska mkt. ibland lyckas dom bra mina syskon. :) puss på er underbara syskon <3

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards