Alla inlägg under februari 2009

Av Becca - 23 februari 2009 17:59

Diamond och Sanna


Idag hade vi friluftsdag, det innebar att jag och Mätild och en diverse besökare Lisa, begav oss till Sannas stall där vi skulle få rida medan Sanna instruerade oss. Det var väldigt kul att rida, dock var jag skitskrajj emellanåt då hästen inte gick så sakta som jag tyckte den skulle, eller då den fick för sig att dampa. Jag blev tilldelad Kakan, hon var väldigt söt och vi tyckte om varandra, dock var hon lite hetsig ibland.


Stolt tjej som inte alls är kunnig inom hästvärlden och dess sporter, kan nu även säga att hon galloperat! wow jag är cool! Nej men det var riktigt kul!


Väl på stallet hann vi med andra saker också som att klappa på den underbart söta katten som jag hittade där, den är min nya vän. Vi boundade. FIN KATT!


Sedan träffade jag Sannas häst Diamond och pratade lite med honom och några av hans tjejkompisar som också var väldigt trevliga.


Innan vi tog oss hem från stallet hann jag även ha snökrig med Lisa, hela Sundsvalls nederbörd hamnade i mina skor!!! Men då blev jag arg och puttade 08:an i snön, Hah in your face! elr...


Sammanfattande en trevlig friluftsdag!



Av Becca - 23 februari 2009 00:04

Ibland undrar jag om du vet hur fin du är. Hur fin du är när du skrattar, hur snygg du är när du är arg, hur ofta du vandrar omkring i mina tankar. Jag undrar om du vet, om du vet att jag uppskattar varje minsta sak med dig. Om du vet att mitt hjärta slår snabbare varje gång du kollar på mig, pratar med mig, ler mot mig? Förstår du det? Kanske känner du samma sak när jag ler mot dig? när jag tittar på dig? Känns det likadant för dig? Känns det likadant för dig?!!!!!!!

Av Becca - 21 februari 2009 12:04

Ja, igår var det klassparty, eller det var Spin07 party! Båda spin 07 klasserna var där. Inte alla i varje klass dock, och dom som inte var där dom missade minsann något!


Skit kulo var det igår! skit trevliga människor, väldigt snygg lokal, bra musik och ja, det var bara så otroligt bra.


Tack allesammans för igår, jag hade i alla fal skit kul!


Ja ordet skit förkommer endel i detta inlägg, men ni får väl ursäkta mig.


Nu ska jag göra mig i ordning för snart kommer min vän Milla till mig och vi ska baka hemmagjord pizza. Den NI!!


Later!

Av Becca - 19 februari 2009 23:20

Innan jag kramar min kudde och fäller små tårar för att min man inte ligger i min säng och kramar mig inatt, ja, innan det så måste jag bara få dela med mig av detta:


http://www.youtube.com/watch?v=IXj5i5YjPgk


Där ser man... själv hade jag en crush on Aaron när jag var 6 och jag var inte blyg att berätta om mina planer på giftemål med denna man.


Ja vi har alla haft udda perioder i våra liv, kanske kallas det barndom.


Godnatt!


Av Becca - 19 februari 2009 23:02

Teatern var helt ok, rätt kul. Efter teatern åkte jag hem och åt en semla medans jag kollade på Halv Åtta Hos Mig på internet. Sedan drack jag te och nu fryser jag. Nu saknar jag Joao. Jag vill ha en kram. Nu.


Nu ska jag sova.

Av Becca - 18 februari 2009 22:15

Jag vill bara avsluta denna dag med att säga hur helt fantastikst lycklig Joao gör mig. Vi kan skratta, flumma, gosa, diskutera och gråta tillsammans. Oavsätt vad vi gör och hur svårt vissa perioder än kan vara så stöttar vi alltid varandra. Vi vet att vi alltid finns där för varandra. Ibland är båda rädda att någon ska försöka ta det vi har ifrån oss. Men hur ska det gå till egentligen, så länge kärleken finns här så kan ingen ta ifrån oss det här. Det går inte. Det vi har är för bra, för starkt och för riktigt för att det ska kunna gå sönder för en sådan sak. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, vi har testats, hur mycket kan vi offra för varandra, hur gör vi i vissa situationer, vart har vi varandra när det verkligen kommer till kritan?


Vi har båda gjort så mycket fel, men vi har båda också lärt oss av att fela. Alla misstag har gjort vårat förhållande starkare. Vi har lärt oss tillsammans och nu vet jag vem du verkligen är, samtidigt som du vet vem jag verkligen är.


Du har fått offra, och nu får jag offra. Jag skiter i alla som inte gillar mig på grund av att jag är din flickvän. Jag har fått sota för det förut och får göra det om och om igen. Jag är bara en människa, men enlig vissa är jag bara din flickvän. Dom vet inte sanningen, dom vet inte vem jag är eller hur jag är som person, men det gör du.


Så vi biter ihop, vi kämpar på. Att kämpa har lönat sig. Vi har så fina stunder tillsammans, så fina minnen tillsammans. Vi ska skapa fler minnen, vi ska ha fler fina stunder. Det vet både du och jag. Efter detta år tillsammans och allt vad det innebar så har vi visat att vårat förhållande inte kommer att kunna gå sönder för än någon slutar älska. Det är bara så och nu är min kärlek till dig starkare än någonsinn och jag är så glad att det blev vi.


Så min Joao, du är min än så länge och ska vara det ett bra tag till. Jag älskar dig så mycket som mitt hjärta bara kan göra och jag vet att du har mig där. Idag har vi varit tillsammans i ett år och en månad, grattis till oss älskling och tack för en underbar dag.


Du och Jag, Vi , Oss, det är så det ska vara Baby.


Jag älskar dig.



Av Becca - 18 februari 2009 21:37

Idag är det onsdag. Detta betyder att jag hade en ofantligt härlig sovmorgon imorse. Ja, det vill säga om man planerar den rätt, jag on the other hand brukar inte planera alls och då går det ju som det går.


Idag kan jag även meddela att jag gjort allting som jag igår lovade mig att inte göra.

  • Inte kolla mig i badrumsspegeln på morgonen och tjata över mina lår.
  • Inte vakna tidigt men ändå komma försent till skolan.
  • Inte tänka "jag gör läxorna sedan" och istället spendera ofantligt mysig tid med min pojkvän.
  • Inte äta något extremt onyttigt som ex en bakelse.
  • Inte baka något onyttigt.

Ja så bra lyckades jag med mina löften. Snälla hur bra är jag på att planera. Nu ska jag skärpa till mig ordentligt. Imorgon är en dag då vi har spanska första timmen, spanskan brukar få lida av min dåliga planering på morgonen. Men nu kära vänner blir det ändringar. Så imorgon ska jag komma i tid, jo det ska jag visst.


Ja jag antar att Simbah, Filippa, Anna och Sara just nu skakar på huvudet och tänker: ack lilla gumman om du ändå kunde komma i tid. Men jag ska visa er, imorgon så ska ni få se.


Bra att jag har en stark känsla av att jag inte alls kommer hålla det sista löftet här...


Det återstår att se.


Te! NU!


Av Becca - 17 februari 2009 21:43

I brist på annat roligt att göra som exempel kinesiska glosor eller att diska så bestämde jag mig för att titta runt på intranätet, vad hittar jag? Jo detta:


http://www.youtube.com/watch?v=kQRBaBYoXnM


Men vad i fridens dagar! Okej jag kanske inte är den bästa att säga åt föräldrar hur deras barn ska uppfostras, men vad jag kan ta med mig av denna erfarenhet är väl ändå detta: Så där ska INTE jag uppfostra mitt barn.


Med det konstaterat måste jag få fråga: vad är meningen med att gå i skolan när man låter sin mamma göra alla läxor och uppgifter, hur mycket kommer denna tjej kunna när hon slutat skolan? Inte mycket, men det är ju tur att hon vet vilken nyans på solduschen som är inne, och hur man poserar på ett skönhetstävlingspodie. Vem skulle inte anställa henne som VD på volvo?


Oj... I'm speachless.

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards