Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Becca - 8 februari 2009 22:00

Ja här kommer en kortsammanfattning av söndagen. Kanske är det helt ointressant... men nej det tycker inte jag.


Jag vaknar klockan åtta av att Joaos hemtelefon säger: You have: One New Message. Detta följs av ett pipande ljud och sedan en hetsig röst som babblar på portugisiska och emellanåt hörs: Joao! Joao! eeeey Joao!

Ja mysigt tänker jag. Lättad när oljudet slutar låta. Jag somnar om och tänker: mmmmm idag får jag sova ut för det är söndag. Klockan fem i 11 visade det sig att jag hade fel, fel, fel. Lisl ringde och påminde mig om teater repet som skulle vara klockan 12.00 Alltså 1 timma och fem minuter from now. Jag klädde på mig och sprang praktiskt taget hem för att äta frukost och fräscha till mig. Ja vi hann dit med nöd och näppe.


Väl på teatern skedde följande. Genomdrag av massa scener, jag somnade i en soffa och fick udda information om en 10 åring som inte kunde torka sig själv efter att denne varit på toaletten... Läskigt!


Sedan for jag hem, åt rester av kinamaten, gick till Joao. Vandringen dit tog ca en kvart längre en vad det normalt skulel ha gjort. Orsaken: SNÖ. Ja vi gosade på och nu är jag hemma. Mysigt!


Ett tips till alla er där ute: Åk INTE buss från skönsberg till navet när det är snökaos, risk för sladdning är extremt stor.


Japp nu ska jag sova och tacka för att jag överlevde bussresan hem.

Godnatt!

Av Becca - 8 februari 2009 21:28

Japp ni kanske förstår vad detta inlägg ska summera? inte? nå läs då rubriken igen.


Ja vart ska man börja, jag hade världens mysigaste lördag, otroligt lyckad. Och nej, jag var inte på fest, faktum är att detta var en otroligt lyckad hemmakväll. Det började med att jag låg på golvet i mitt vardagsrum och lekte kryp jagis med Leo ( min brors 11 månader gamla bebis ). Det var sjukt roligt, Leo kan vara den sötaste ungen som finns och han är definitivt faster Rebeccas ögonsten!


Sedan kom Sanna upp för att hälsa på Leo. Hon tyckte nog han var väldigt söt hihi, för hon åmade sig och pratade bebisspråk. Sedan åt vi annanaspaj med min family. Det var gott! Efter detta beställde Sanna och jag kinamat ( !? ) vi vräkte i oss biff med pörjolök och kycklingcurry. SJUKT gott. Klocken 20.45 kom grabbarna ( Joao och Ridwan ), varför nämner jag klockslag? njae för att dom skulle ha kommit 20.00, bra där med tiden.

Vi spenderade resten av kvällen med att se en sjukt läskig skräckfilm. Alla låg under filtar och var skit rädda, kanske mest jag och Sanna då... men... men. Sedan såg vi Benjamin Button och ja resten av den toteln som jag inte kommer ihåg. Jag trodde denna film skulle vara sjukt överskkattad, men OJ jag hade fel. Den vcar sjukt bra, bra, bra, braaaaaa! och Rebecca grät i ca fem minuter non stop på slutet.


Ja helt sjukt bra kväll helt enkelt! Roligaste människorna och god mat. Marängsviss blev det också för allas information. Wieee lycklig Rebecca. Sedan sov jag hemma hos Joao, efter en taxi resa med Ridwan och joao.


Ah så bra. Men hur söndagen var... det skriver jag i ett separat inlägg annars blir detta en roman... haha.



Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards