Alla inlägg den 25 februari 2009

Av Becca - 25 februari 2009 20:29

Hej allesammans! Alla som läser min blogg vill säga.


Idag har varit en helt okej dag på skolan. Jag har hunnit klart lite arbe´ten och så. Men imorgon har vi prov, as läskigt hurrni.

Nej men ärligt talat, det kanske går bra kanske inte. Med informationen att jag började plugga på provet kl 17.30 idag så kanske det inte leder till MVG, men vem vet, elr?


Gud vad min klass är bra, jag gillar er så mycket, vi känns som en liten familj. Vi vet licksom vart vi har varandra. Det är så fint, mihi. Syskon kärleken mellan Karin och Filippa är kanske den mest märkbara kärleken i klassen. Men jag tycker faktiskt om allihop, efter så lång tid som vi känt varandra så har det visat sig att alla är en riktigt bra klump människor, haha.


Nu ska jag gå och göra lite te, puss vänner!

Av Becca - 25 februari 2009 14:17

Idag när jag gick till skolan så tänkte jag på hur fint det var, vädret alltså. Min kropp bar på konstiga känslor, mixade känslor mellan glädje och smärta. Ja nu låter jag lite som någon poet på 60+ men jag kunde inte hitta andra ord som stämde mer in.


Jag är så glad att jag har vissa männsikor i mitt liv som förstår, lyssnar och stöttar. Om jag inte hade just dom, ja vad skulle jag vara då?

Det är vad jag är tacksam för idag.


Måste bara meddela att jag är klädd top till tå (nästan) i min favoritfärg på klädesplagg: LILA! lila kofta, lila naglar, lila halsduk... och ja där tog det slut.


Fint känns det i alla fall.


Nu ska jag ta mig en sväng på internet medan alla klassmates jobbar, jag är nämligen klar med min uppgift! yay goodgirl!



Av Becca - 25 februari 2009 09:59

Nu börjar en ny dag. Jag hoppas denna blir bra, medför någonting possitivt eller liknande. Gårdagen var svår och jobbig så jag hoppas att den här dagen blir bättre.


Dricker mitt morgon te och tänker väldigt mycket. Jag har insett att det kommer bli en jobbig tid framöver, men jag hoppas att den här tiden stärker mig och att jag hittar igen mig, mitt riktiga jag, någonstans på vägen.


Jag måste få min egen tid ibland, det är så viktigt. Min tid att tänka och förstå. Min tid att lära känna mig igen. Allt som JAG har gått igenom i livet har format mig, och vissa saker vill jag inte ska påverka det. Jag vill vara den där Rebecca som jag alltid varit.


Så ge mig tid, snälla.




Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards