Alla inlägg under december 2007

Av Becca - 7 december 2007 17:42

Grattis mig på födelsedagen !


Howdi people! idag fyller jag år :D det är trevligt :D vaknade av att mamma o pappa kom in med tårta :D och presenter :D fick en musikspelare och lite kläder :D och en jättefin halsduk av moster.


Dagen spenderades på skolan XD så klart, sedan efter skolan gick jag och maria på stan. Vi åt på subway och kikade runt lite. Sedan gick vi hem till mej och drack te och åt choklad som jag fick i morse XD och tårta XDXD JA jag är tjock idag men jag fyller faktiskt år :D


Nu ska snart Madde ocyh Robban komma :D sedan pappa också :) vi ska på sju kryddor och äta middag :D min favvo restaurang i sundsvall :) Önskar dock att jag kunde fått sett Adam Tensta XD jag är lite halvt besatt av den mannen och hans coola låt ;)


Aja nu ska jag fixa mej till restaurangen <3

Av Becca - 6 december 2007 21:31

Sanna och datorer XD


har jag spenderat dagen på skolan. Fösrt tråkhistoria, som jag hade gjort klart :D så jag lyssnade på musik hela lektionen :D:D det ni! Jag och sanna han spendera tid till både, brittan, och den dära shane wards nya låt,we've got that you hang up! No you hang up! kinda love (8) XD extremt ful video till låten dock :P han är inte så sexig som han tror den där shane.


Sanna hade lite problem med datorerna :( hahahahahaha! hur lyckas människan haka upp TRE datorer på rad?! jag vet inte, kanske för att sanna hade en dålig dag :P eller för att sanna är sanna XD Jag och matilda körde våran snygga rörelse till pices of me XD we are hot :)


Sedan vart det engelska :D där vi såg klart på Love Actually :D SÅ bra mys film :D haha :P den där karl va en riktig fining :D. Jag och sanna hade tjockat oss och köpt godis :D haha gott! jajaja jag vet sockerpakten gick inge bra (A)


Sedan efter skolan vart det stan med matilda, vi hann köpa julklappar till syrran och mamma :) sedan så lite flört med onämnd expredit...

Matilda: snyggt papper där...hehe

Expredit: heh

Rebecca: fan va kul det skulle vara om du klippte sönder tröjan där också :D

Expredit: hahaha ja asså jag är urusel på det här med paketinslagning så det skulle lätt kunna hända.


Vem hade störst framgång med att skapa en konversation? :D


Sedan vart det hem, slöa :P XD sedan teatern :D haha så flum folk jag har där, underbart folk dock :D Vi fick typ träna på att .... spela upp en scen som visade ett rum... Ja jag vet hur det låter med det var kul. Jag och Hanna spelade fyllon... på en buss :) jag lovar det var kul.


Jaha ja nu är moster här och imorgon typ FYLLER JAG ÅR! hahaha :D jag är som ett mini barn när jag ska fyllla år :D det är lite små spännande :P haha

lägger in en bild på sanna och hennes ickefungerande datorer XD <3<3<3









Av Becca - 5 december 2007 19:13

Jag vill till afrika och jobba på en skola med söta ungar :)


Jaha ja, dom senaste dagarna har jag mest spenderat på skola,stan och hem. Inte orkat så mycket mer eftersom jag nu är förkyld också. Jag orkar typ ingenting och kan inte andas genom näsan :(:( :P jag vet jag tycker synd om mig själv igen. Fast så synd är det inte om mig :P


Jag har haft trevliga dagar på skolan med folket där. Idag ex hade vi spin dag :D då lyssnade vi på alla treor som har varit på apu :) faktiskt endel intressanta resor. Isabelle babblade på om jamaica :P haha trevlig person den där Isabelle. Hon verkade ha haft kul iaf. Nu ska sanna och jag hitta våran destenation :D jag tycker det lutar åt A.F.R.I.K.A


Efter att ha lyssnat på alla som varit i afrika så var det extremt lockande :P haha enligt bilderna så finns det extremt snyggt folk där... :D det är klart det gör, det är ju afrika :D Sedan att dom varnade för att afrikaner ofta kommer upp till dej och vill ha ditt nummer, gjorde ju afrika väldigt... olockande XD haha jag kommer inte vara så smart om jag hamnar i afrika, hur ska man kunna vara svensk och nobba alla snygga mörka killar som frågar efter ens nummer... (A) jag och sanna kommer inte klara den utmaningen iaf.


ÅH jag vill åka till afrika! jag vill se massa djur, och kanske jobba med små barn :D guuud dom är ju så söta ungarna där nere. :D jag vill jag vill jag villllll! :P aja nu ska jag samla mig och fokusera på att ... Jag Fyller År På Fredag :D hahaaaa! det gör inte du ;)



Av Becca - 2 december 2007 16:51

 Agaton in my heart <3


Jovars :D jag var i stockholm under helgen :D Jag absolut älskar stockholm vår underbara huvudstad :D Älskar söder mest :D och gamla stan. Alla små mysiga fik :O alla små mysiga resturanger :D alla mysiga gator med mysiga affärer :D:D ME LOVE!


Sedan var vi ju där med Anders, Monika och Andrea :D haha mysigt folk som vi lärde känna av en slump i grekland, karpathos, för ca fem sex år sedan.


Vi irrade runt i gamla stan, gick på våra traditionella ställen som den där baren där the parents always tar en drink, julmarknaden på torget och lunchen i källarvalvet. :P haha allt var som det brukar. På lördag kväll åt vi även middag på min ABSOLUTA favorit restaurang på, ja jag tror faktiskt jag måste säga jorden. Jag har aldrig ätit godare mat än den man får där. Agaton heter restaurangen och, ja vad ska man säga, kan man ge fem stjärnor så får den tio av mej! Det är italensk mat som serveras där och dom har världens trevligaste personal. Vi fick fria drinkar och massa mys av dom och maten är UNDERBAR!


Kom ihåg namnet Agaton, gillar ni italensk mat så är det absolut bästa stället! Jag lovar, i gamla stan ligger den.


Sedan sista dagen spenderades på Grönan där vi spelade femkamp :P:P oväntat att Monika vann.... NEh inte så oväntat faktiskt, men jag kom tvåa :D:D Sedan så lyckas ju monika och hennes tur ochså vinna en hel jävla dajm grejj med typ hundra dajmbarer i. Fattar inte hur hon lyckas :P


Jag och andrea åkte lite karuseller, av dom som var öppna vill säga :P popexpressen :P som Lisa har tjatat om i evigheter, och jag hade världens förväntning på den.... men seriöst, den var hur tråkig som helst, Lisa Berggren, vill du ha spänning och fart så är ju till och med Gatufestens virvelvind roligare :P Dock spelades min favvo låt :D precis när vi åkte :D Rompe med Daddy Yankee (L)


Sedan så lämnade vi Grönan för att åka till centralen och ta oss hemöver. Låt mig säga att jag inte ens överdriver när jag säger det här. Vi satt i en bilkö från Grönans parkering i EN timma och 6 minuter (jag tog tid) och på den underbara tiden rörde vi oss 100 meter. :S. Men sedan lossnade klossen och bilarna kunde köra fritt fram, tack gode gud :P


Sedan var det pytte problem med tåget också men det orkar jag inte gå in på. Overall så var stockholmshelgen lyckad och trevlig :D lägger in en bild på favvo restaurangen<3



Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards