Alla inlägg under maj 2008

Av Becca - 12 maj 2008 21:46

 Kayleigh


Miss Kayleigh just made my day :D vi har inte haft kontakt sedan ett år sedan tror jag, och sista gången jag såg henne var en mycket sen kväll på The Navigator Of The Seas på en trappa vid hissarna. Där satt jag Kayleig, Brooke och Kristin och pratade om spöken XD hahahha vi hade jaft så mys den kvällen, hade dansat sönder oss ätit nattmaten på cafeet vid shopping gatan och sedan hade jag lyckats halka framför två mycket snygga mexikanare XD på pool deck. :D åh jag minns allt så väl :D vi bestämde oss för att sova vid 4 tiden och sa att vi skulle träffas i bufferesturangen på morgonen kl 6 för att äta frukost tillsammans och säga hejdå :'( Snyft. Men vi hann aldrig äta frukost med varandra för vår taxi gick tidigare. Så det var den allra sissta gången jag såg denna underbara kvinna. Detta var alltså över ett år sedan.


MEN idag, just idag så får jag ett meddelande av henne på myspace. :D jag kan inte bli lyckligare. Trotts att vi bara kände varann i ca en vecka på båten, så blev vi sjukt bra kompisar och jag nästan grät när jag lämnade båten.


Tack underbara kayleigh för att du gjorde min dag så mycket bättre :D vi ska inte förlora kontakten!


pusss på dej <3

Av Becca - 11 maj 2008 23:23

Har varit mysig :D i fredags umgicks jag med Annis, vi grillade hos henne och gosade med hennes bedårande tre hundar :D sedan bar det av på bio :D mys!


Lördagen bestog av städning, Joao och sedan Grillmys på norra med mimerbarnen :D sjukt mysigt :D sennn var vi inte alla så nyktra när vi skulle ta oss ner till kebab city kl halv ett på natten, då vi valde att vandra via trapporna (efterbergsväggen) ner till stan. Det var ju en lysande idé! eller?

Hahahahaha! Gud det var så kul, en viss ung man ramlade ÖVER räcket, hahhahha , nu skadade han sig inte allvarligt och därför blev detta väldigt komiskt XD


Sedan på söndagen, idag alltså, så vaknade jag och matilda vid elva, åt frukost och sedan gick vi till westhagen för att se på Joaos match. Sedan nu ikväll så kom Joao till mig och vi gosade och såg på tv :)


Me love Joao (L)





Hej

Av Becca - 8 maj 2008 23:23

:) jag är mkt trött och ska snart sova. Har inte mycket att säga mer än att jag älskar min pojkvän (L) det visste ni redan, jaha men då får ni veta det igen :D


Sedan så mobbar nämligen Matilda mig för inlägget med rubriken Du. MM hon tycker att "dikten" är töntig. :@ Det är inte en dikt. Det är bara vad jag kände. :@ gaaaaaaaaaaah  :P haha


Så då har jag dampat färdigt på bloggen för ikv :) skål på den och godnatt alla människor <3


Jag älskar min Joao <3

Av Becca - 7 maj 2008 22:33

Ja som sagt hej :) idag har jag vare på skolan, sedan rusade jag iväg på informationsmöte om mitt lilla sommarjobb :) jag är sjukt pepp :D speciellt eftersom det är pengar involverat ;) oh jag vill bara krama en jorgubbe :D


Okej så sedan vandrade jag hem och åt lite dinner. Sedan kom älskling till mig. Han hade med sig en film som vi skulle se ... trodde han. För han hade nämligen glömt den hemma. :( Dock hade han med sej godis :D sedan envisades han med att gå hem o hämta filmen. Och ja det gjorde han medans jag käkade godis :D hahaha XD Gullnosen han är bra söt (L)


Bra film var det oxå hahah, så sjukt likt mig och Joao. Asså huvudrollerna. Jag trodde jag skulle skratta på mej, kvinnan tänkte och reagerade precis osm jag. Och mannen som Joao. Hahah kul XD filmen var ämnad för oss ;)


Jaha så nu sitter jag här, älskling har gått hem, jag dricker te och har nyss sett på top model óch nu ser jag på sex and the city ;) mys serie.

aja snart blir det sängen.


Godnatt <3

Du

Av Becca - 6 maj 2008 20:19

Betyder så mycket för mig. Du är den som jag vill krama när jag känner mej hopplös och liten. Du är den som får mig att le när jag inte borde kunna le.

Du kan få en tråkig söndag att bli något mycket mer. Ibland när du kollar på mig så känner jag mig som en fånig liten flicka som inte kan sluta le, för jag kan ju inte det. Dina ögon säger så mycket mer än ord, och när dom ler mot mig så vet jag varför det är vi och inga andra. Vi ska vara med varandra för det är så det ska va. Snälla tvivla aldrig, jag vill inte tvivla för jag kan inte föreställa mig mitt liv utan dig, inte nu när jag vet hur bra det faktiskt kan vara. Förstår du inte, vad som än händer så kommer jag kunna påverka det. Och jag vill inte påverka nått för oss som skulle vara negativt, för vi är vi, och det är så det ska va. Kom ihåg det <3

Av Becca - 5 maj 2008 10:34

Jag har inte skrivit nått här på typ ... fyra dagar :O amagaaaaaaaaaaad :P hahahhaa


Jag har hunnit med mycket på dom fyra dagarna. Jag har haft sista föreställningen på teatern :( snyft, sorgligt, jag var även på avslutnings gathering på teatern :P det var rätt mys :D synd att teateråret är över :/ får vänta tills i höst.


Sommarteatern kan vi dock se fram imot :)


Sedan har jag mest varit med Joao, mamma och pappa och diverse vänner.


Nu ska jag ha tråkigt och fortsätta jobba med historia.

Later <3

Presentation

Omröstning

känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards